reklama

mamusie grudniowe:)

reklama
u mnie spiralka wchodzi ewentualnie w gre jak skoncze sie rozmnazac no i jesli tabletki nie przejda (bralam 3 rozne i lipa)!

teraz gumka wystarcza bo i tak niebawem bedziemy chcieli drugie, wiec nie ma stresu. jak bedzie sztuk 2 na stanie to pomysle o czyms innym!

To puszczę do admina, niech usunie do końca:-D

Generalnie to:

piguły - cięęęęęęzko dobrać dobre, skutki uboczne różnie traktowane
gumki - jak dla mnie syf, bleee, i erotyzmu mało
pianki, żele, itp - śmierdzą i jw
przerywany - ło matko!!! nerwica jak nic, hehehe
badanie temperatury, śluzu, kalendarzyk - no chyba bez komentarza, hehehe:-)

Spadam ubrać się i zrobić jakiś obiad, heheh;-)

Roni tez licze na wrzesien :-) no i dzieki za trzymanie kciuków

Ja tez uwazam ze zadna metoda poza "szklanka wody" nie jest 100% Filip to zywy przykład :-D
Ale pewnie i tak wroce do tabsów to skonczeniu planowan rodziny :cool2: nic mi po nich nie było poza ciaza :-D

wow jaki temacior się rozkręcił

KICIA - amen
ja też pomyśle o czymś innym jak już rodzinka będzie w planowanym komplecie:-D

ja przez to chorubsko nie moge spa w nocy:-(
a tak już tęsknie za Mapetem, że jak T. wczoraj film mi pokazał jak nasze piękne samo się podnosi to się popłakałam
no ale dzisiaj jak T. wróci z pracy jadę szybciutko po niego
już się nie moge doczekac:sorry2:

Od 10 minut szukam Olka bucika. Jak go pytam gdzie jest but, to pokazuje na ten na nodze. Kurcze kiedyś jak schował szczoteczke di zębów to dopiero po kilku dniach się znalazła w bucie taty.:-D:tak:

KUZWA laski maly wstal po drzemce o 12 i juz 4 razy wymiotowal!!! :wściekła/y::szok:
od czego to moze byc????????????
mnie boli gardlo, moze jego tez??
cos mozna podac??

Roni produkcje wznowimy pod koniec roku albo na poczatku przyszlego! zalezy jak bedzie nam szlo z budowa?!

Kamilka trzymam kciuki!

reklama
Kicia może przykleiło mu się coś do żołądka?

Ja juz kiedyś w nerwach jak moja strasznie gorączkowała mówiłam do m ;" dlaczego nikt nie wymyslił urzadzenia ze przykłada się do główki chorej osoby i zaraz wyświetla co dolega i co podać aby było gut. Tylko jakieś mp3, 4 i inne g... wymyślają:zawstydzona/y::-D

Sa_raa ja tylko raz mała zostawiłam u sis na noc (Sylwester) i strasznie to przeszłam. Jeszcze po prostu nie jestem gotowa na takie rozłąki:no::-p

Kamila cichutko trzymam kciuki za IX;-)

Co do powiększenia, to ja się nie wypieram trzeciego ale napewno nie teraz:no::no::no:, i nie póki mieszkamy na 4 piętrze:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: Może za kilka lat. Ale czas wsio pokaże;-) Nie mówie TAK nie mówie NIE

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry