Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
A Czarna...snilas mi sie dzis. Odwiedzilam Cie. Mieszkalas nad morzem i mialas blond wlosy hehehe.
To nastepnym razem bardziej sie postaraj i sie dowiedz.Hehee tylko teraz sie zastanawiam ktora czarna hehehe. We snie nie bylo powiedziane![]()
To nastepnym razem bardziej sie postaraj i sie dowiedz.
Jeżeli chodzi o mnie nic się nie zgadza))
, a i powiem Wam że śmierć Majeczki we mnie też coś zmieniła ... jestem o wiele spokojniejsza i wrzuciłam troszkę na luza i powiem Wam że śmierć Majeczki we mnie też coś zmieniła ... jestem o wiele spokojniejsza i wrzuciłam troszkę na luz
mi tez jej śmierc cos uswiadomila
ze zycie jest kruche i zbyt krotkie by je zmarnować na "zle" zycie
Nieistotna może Twojemu M trzeba w dlelikatny i zawoalowany sposób uświadomić co ma , a ma wspaniałą śliczną żonkę i ślicznego synka i powinien się starać co by Was nie stracić
ja mu to dzis nie delikatnie tylko jak chlopu na roli wywalilam
W takich sytuacjach przypomina mi się pewna stara komedia w której żona odchodzi od męża bo nie może znieść jego nawyków między innymi że wyciśka pastę do zebów od połowy tubki, po jakimś czasie spotyka jego drugą żonę i pyta jak ona rozwiązała problem z tą pastą , a ona odpowiada kupiłam inną tubkę dla siebie, .......ja sobie bardzo często to przypominam..... i nawet pomaga;-)