maja_1980
grudniowa mama '06
Agnieszka az tak zimno nie jest i wyjatkowo nasz domek ma troche grubsze sciany niz poprzednie w ktorych mieszkalismy. Ale marza mi sie cieple kraje jeszcze w tym roku. Zaczelam szukac jakiejs last minute wycieczki
A z ta zerowka rok wczesniej to dla mnie glupota. Ale u nas tak od dawna jest i polega to tylko na zabawie wiecpatrzac z drugiej strony to bezplatne przedszkole. Ja wogole zalamana jestem jak tu szkolnictwo wyglada i chyba zaczne zbierac na prywatna szkole dla Mariki. Musze tez dopytac jak jest ze stypendiami bo slyszalam ze jak dziecko sie dobrze uczy to czesc kosztow pokrywaja. Inaczej zbankrutowac mozna.
A z ta zerowka rok wczesniej to dla mnie glupota. Ale u nas tak od dawna jest i polega to tylko na zabawie wiecpatrzac z drugiej strony to bezplatne przedszkole. Ja wogole zalamana jestem jak tu szkolnictwo wyglada i chyba zaczne zbierac na prywatna szkole dla Mariki. Musze tez dopytac jak jest ze stypendiami bo slyszalam ze jak dziecko sie dobrze uczy to czesc kosztow pokrywaja. Inaczej zbankrutowac mozna.
Tanie testy ciążowe w Rossmanie - za 5 zł. 

czuje sie jak wielki wielorym ide dzisiaj do lekarza zobaczymy co mi powie i tak nie moge rodzic do 21 bo od jutra jest na urlopie