reklama

mamusie grudniowe:)

I ja sie witam.

Hehe KAsia slyszalam o tym uczeniu dzici w domu...jak dl;a mnie porazka tzn jesli to tylko widzi mi sie rodzicow.

Ja nie spalam cala noc. Najpierw do 1 nie moglam zasnac a pozniej psiapsiola napisala ze jest w drodze do szpitala bo bedzie rodzic. A do tego powiedziala ze zdecydowala sie rodzic sama i nawet meza do domu odsyla.Troche dziwna jak dla mnie ale jej sprawa.
Poki co noc na patologii przelezala pod znieczuleniem. Mam nadzieje ze dzis urodzi.

Koniecznie na zakupy sie musze dzis wybrac bo moje dziecko nie ma co na nozki wlozyc. Jedna trampki jej zostaly reszta za mala.

reklama
hej
maju to udanych zakupów wam życzę,ja też muszę się wybrać na zakupy,musze Alankowi kupić garnitur.Wczoraj jak poszłam do sklepu obuwniczego,przymieżałam kozaki to wybrażście sobie że Alan zdjął skarpety i buty-zostały w sklepie,siedział w wózku i siedział cicho więc myślałam że jest wszystko ok a to że nie ma skarpet i butów zauważyłam dopiero koło domu,nawet babki w sklepie nie zauważyły bo pewnie zwróciłyby mi uwagę szok:-)

Dziendoberek
Tez mam lenia i kupe rzeczy do zrobienia :confused: mały spi ja chyba tez zaraz na kanapie sie troche przespie albo coś poczytam nic mi sie nie chce
Lekarz mi oznajmił ze nasza panna wcisnieta głowa w kanał juz :-p i nie za duza na szczescie bo narazie około 3 kg oby za duzo juz nie rosła bo powiedziałam ze nie rodze z nacieciem (po cholere połozne to robia masowa??):-D uciekne ze szpitala

A wczesniejsze szkolnictwo cos mi sie nie widzi w naszym kraju bo tu jakos nic im nie wychodzi np poroniony pomysł gimnazjum moim zdaniem było lepiej jak było po staremu 1-3 4-8 licea i inne tam szkoły srednie ale cóz nasz rzad zawsze musi czyms zabłysnąć
I pewnie wcale tak nie bedzie ze dzieci beda miały wszystko dostosowane do swoich potrzeb ja jakos nie widze Filipa w wieku 4 lat (bo jest z grudnia) w wc gdzie jakis 12 latek pali papierocha nie oszukujmy sie polska potrzebuje wielu wielu lat aby dostosowac do tego szkoły przeciez cały czas na cos kasy brakuje
Jak dla mnie chora sprawa

Pingwinku u mnie wystarczy dzien u babci i dostaje potwora którego musze prostowac przez tydzien :sorry2: no ale od czego ma sie babcie:-D

Kamila, też nie ma co demonizować, kwestia organizacji i chęci - u mnie w SP było osobne piętro dla 0, I i II klasy - były tam tylko dla tych małych dzieci kibelki, na ścianach obrazki, wszystko tak w wystroju dzieckowate, z dwóch stron korytarza schody których strzegli nauczyciele, żeby nie łaziły starsze dzieci i w ogóle się nie czuło tych starszych ogrów że istnieją...

Ja właśnie prostuję swojego demona po chorobie, bo oczywiście już mu się spodobało że go każdy na rękach nosił ;-)

to ja .....nie mam na nic weny twórczej, w pracy do d......., do Alicj kataru doszedł suchy kaszel, oby się znowu nie pochorowała na dobre:-(
Buziam wszystkie....zwłaszcza te 2w1, ciekawe która pierwsza;-)

hej!

ja tez nie mam nic przeciwko wczesniejszej szkole, ale nie tak na lapu capu.
u nas jest chyba z 5 podstawowek ale ZADNA nie jest dostosowana dla tak malych dzieci. nie ma osobnych wejsc, toalet itd.
dla mnie to bedzie rzez niewiniontek jak takie maluszki pojda do szkoly.
jak juz chca tak mieszac to niech te zerowki chociaz zostawia w przedszkolach.
a jakby byla prywatna szkola to napewno bym tam dala swoje dziecko!
jak slysze co sie dzieje w ostatnich klasach podstawowki i zerowki to glos mi sie jezy na glowie! wpadne tam chyba z kalachem jak ktos bedzie meczyl moje dziecko :)

Pingwinek, Kamila , Kasia trzymam za was mocno kciuki!

pozdrawiam :-)

A ja za to wiem co sie dzieje w prywatnych liceach. Ja takie ukonczylam, dalo mi niesamowita mozliwosc rozwoju. Ale jest jeszcze ciemna strona takich szkol, bardzo ciemna.
A moje dziecie dzis roznosi. Juz nie wiem gdzie mam jej te energie wypompowac.
Za to ja sie na zmiane pogody czuje jak wycierczka w taksowce. A lenia mam na maksa.

reklama
hejo
opanowalam dzis maszynke do tatuazu i mam super humor, Brunia odebralam z przedszkola o 17 i jeszcze tryska energia, biega po mieszkaniu i robie demolke:-D ale za chwile kolacja kapiel i spac, tylko niech sie zmeczy najpierw:rofl2:
kate dzieki za info, ale juz jakis czas temu sie dowiadywalisy i nam sie nie nalezy. Powiedzieli ze musialabym pracowac min 16 godzin tyg:dry: ale moze fakt ze jestem na aprienticeship cos zmienia:confused: no nic, pewnie zadzwonimy znowu bo troche za to przedszkole bulimy:-(
kasia z zgadzam sie totalnie, kwestia CHECI :tak:i organizacji

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry