Dita
Pierwsza Żmija BB-Nacji
hejo.
kate - na razie ok nie zapeszając i nadal sceptycznie się nastawiajac tfu tfu. Zresztą co można powiedzieć po trzech dniach - w Agacie też na początku było ok.....
Aha - dostałam kasę z pracy - pojechałam tam bezczelnie i zapytałam czy mogę odebrać wypłatę
. Oczywiście się nasłuchałam kierowniczki która z miną pełną wyższości stwierdziła ze pokrzyżowałam im plany i ,,tu nikt nie jest szczęśliwy z tego powodu". Odparłam,że ja również nie jestem szczęśliwa z tego że musiałam miec operację. Ona się juz nie zmieni, to taki typ, dla niej już zawsze praca będzie głównym celem życia. Szkoda mi jej bo ma 40 lat, nie ma nawet faceta, wraca do pustego domu i uważa że takie życie jest ok. A niech sobie tak uważa.
kasu - super że ci tak dobrze idzie nauka;-) Ucz się ucz, skorzystamy;-)
agnieszka.kk - a po te buty i skarpetki wróciłaś czy przepadły?;-):-)
kate - na razie ok nie zapeszając i nadal sceptycznie się nastawiajac tfu tfu. Zresztą co można powiedzieć po trzech dniach - w Agacie też na początku było ok.....
Aha - dostałam kasę z pracy - pojechałam tam bezczelnie i zapytałam czy mogę odebrać wypłatę
. Oczywiście się nasłuchałam kierowniczki która z miną pełną wyższości stwierdziła ze pokrzyżowałam im plany i ,,tu nikt nie jest szczęśliwy z tego powodu". Odparłam,że ja również nie jestem szczęśliwa z tego że musiałam miec operację. Ona się juz nie zmieni, to taki typ, dla niej już zawsze praca będzie głównym celem życia. Szkoda mi jej bo ma 40 lat, nie ma nawet faceta, wraca do pustego domu i uważa że takie życie jest ok. A niech sobie tak uważa.kasu - super że ci tak dobrze idzie nauka;-) Ucz się ucz, skorzystamy;-)

agnieszka.kk - a po te buty i skarpetki wróciłaś czy przepadły?;-):-)

Ja już nie nadążam wymyślać mu nowych potraw. Na szczęście połowę wymyśla sobie sam.