reklama

mamusie grudniowe:)

witajcie
Alunia zalegle sto lat w usmiechu!!!

Mercunia juz bez goraczki uff az mi ulzylo, zeby bola i sama sobie kaze smarowac zelem-spryciara.

Rano miaam skurcze co 4-6 minut ale ucichly....

Maja u nas wypadeczki siusiowe sie zdarzaja raz na tydzien,ale odpukac nigdy jeszcze w sklepie czy na spacerze.

reklama
hejosy

ja dzis znowu masakryczny bol glowy z rana, D musial mlodego zawiezc do przedszkola. normalne mdlosci, gorsze niz w ciazy. a jako ze mam ciagle plamienia i okres to wiecie co sobie wkrecilam... po prostu dola zalapalam jak row marianski...
probuje sie do gina dodzwonic, ale cos nie odbiera.

tyle tylko :-)
do pozniej!

pierdole. nie bede brala dluzej tego scierwa. czytam w necie i na szczescie duzo kobiet mialo po tym mdlosci itp. ale gin kazal zrobic bete i tak :-( :-( :-( :-( zalamka. nikomu nie zycze takich nerwow! po co ja zaczynalam brac te tabsy..!!!

hejo dziewczyny

Aenye spoko luz pewnie po tabsach masz jazdy nie nerwuj sie!!!! bedzie git!
Pingwinek obstawiam ze urodzisz w terminie :tak:

Dla Alicji wszystkiego najlepszego!!

a propos wspominek z 11 wrzesnia ja byczylam sie wtedy w hiszpanii i nie wiedzialam w ogole co sie dzieje na swiecie dopiero podczas obiadu zobaczylysmy z kumpela w tv co sie dzieje...troche sie balysmy zwlaszcza ze daleko od domu... a Dita sobie rodzila ;)))

Maja gratki dla kumpeli!!

Atol zdrowka i do lekarza marsz ;))

Pozdrawiam dziewczynki i zycze udanego weekendu

Aenye ja po pigsach dla karmiacych tez sie strasznie zle czulam wiec moze i u Ciebie to samo.

A mala Gabi tzn nowonarodzona corka mojej psiapsioly dostala antybiotyk a do tego ma zolaczke.
Dekle za pozno sie dopatrzyli jakiejs bakterii w moczu i mala zarazila sie przy porodzie.A badali mocz bo bylo podejrzenie zapalenia pecherza i powiedzieli ze wsio ok. A po porodzie dopatrzyli sie ze jednak nie.

Ja zamulam caly dzien. Pokladam sie to na kanapie to na lozku ale zasnac nie moge.

Jaktam ciazoweczki? Rodzi ktoras?

Hej
Czy u was tez jest tak wy ku rwi scie zimno? U nas normalnie w ciagu dnia zrobilo sie masakrycznie.

Pytanie mam do was, jakie sa dobre sposoby na plesniawki? Moje nigdy nie mialy, a tu sasiadki corka z miesiac sie meczy juz.

Aenye jak dlugi jesz te tabsy? Ja sie juz w pierwszym m-cu zle czulam i odpuscilam.
Dita ucalowania dla naszej Jubilatki! 7 lat, szok, jak ten czas leci. Pamietam jak miala 5 urodziny.
Pingwinku jak sie trzymasz?

Moje dziecie m adhd;-)

Sluchajcie jak sprawa Istebnej?

aenye - ja po dwóch miesiącach odpuściłam sobie cerazette, też miałam jazdy - deprecha i libido zerowe nie mówiąc o plamieniach i niereglarnych niby-@;-)

nonek - no szok, prawda?;-)Juz pierwsza klasa;-)Istebna = trzeba sprawdzić czy Miłka z Chorwacji wróciła. Zaraz jej esa wyślę.
Co do pleśniawek - Nat po antybiotykach dostała potężnej lącznie z grzybicą sromu - zadziałała dopiero nystatyna - ale to na receptę.

Dziękujemy w imieniu Ali za życzenia. Ala ciociom śle całusy:tak::tak::tak::-D

reklama
heja laski

na poczatku sto lat dla pieknej Ali!!!

Aenye, ja tez czytalam ze po tych tabsach jest kongo wiec sie nie stresuj (za bardzo)

Maja gratulacje dla kolezanki i malej Gabi
a z takimi bakteriami to tak jest, naszej sasiadki synek wlasnie wyszedl ze szpitala bo nie zauwazyli i dostal zapalenia pecherza
konowalstwo

Kasu, moze Dawid bedzie jakos w Pl? chetnie soe podloze pod maszynke ;-) w salonie tatoo u nas zaspiewali mo 450 zl za tatulaz 10/5 cm :sorry2:

a moje chore jeszcze cherlaja
choc Blanka przechodzi dosc lagodnie (tfu tfu tfu) czasem kaszlnie i wieksze kozuchy wychodza ;-) lakarka kazala dawac tylko witamine c
Jasiek za to mial czerwone gardlo i dostal eurespal
no i moja niunia taka marudna ze mam ochote na balkon wystawic tylko troche szkoda bo pizgawica niemilosierna

ja wczoraj tez bylam u lekarza
zapytalam pani w rejestracji gdzie przymuje lekarz
ona zmierzyla mnie od stup do glowy i stwierdzila ze mam isc na 3 pietro
weszlam, przywitalam sie z paniem doktorem, on mnie zapytal co mi dolega, ja na to ze astma
on jak dlugo, ja ze 23 lata
ona na to ze w takim razie do widzenia, to nie do mnie
okazalo sie ze to pediatra :sorry2: czad

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry