..aenye
Mama grudniowa'06
ja Filipa wystawialam na balkon od urodzenia niemalze, dopoki balkon mialam typu loggia. teraz mam narozny i na dodatek okropnie tu pizdzi, jestesmy na tzw winklu i na szczycie gory, wszystkie wiatry tu chyba zawracaja ;-) wiec nawet prania nie moge zbytnio suszyc, suszarki mi sie wywracaja, koldre ostatnio przywiazywalam sznurkiem, bo wczesniej w ostatniej chwili ja zlapalam.
jak raz Filipa wystawilam na wiosne, to - mimo opatulenia jak na syberie, ledwo sie mogl ruszac bidul (no ale mial spac ;-) ) - po 20 min zawyl, polazlam go bujnac, patrze, a ten skostnialy
normalnie tak go przewialo, ze te kilka grubasnych warstw to nic.
no masakra z tym moim balkonem, po ch mi taki.. :-( juz mialam plan, zeby go sobie obudowac szklem, a u gory markize - robia u nas takie zabudowy. ale to pare tysi, to raz, a dwa, ze troche wiocha..
nie wiem, moze jeszcze raz sprobuje, Masia tym razem, ubrac cieplo i wystawic. moze na powietrzu by lepiej spal..
a co do tatoo, 450 to troche jak na nasze warunki chyba, moze nie najdrozej. ale np moja sis robila u nas, w Rumi, w salonie juz dwa tatoo, jej chlopak tez dwa, w tym jeden bardzo duzy (cala meska lydka ;-) ), bardzo ladnie, higienicznie, mily i 'utytulowany' koles jakis, a za swoje dwa male pizdniki mniej wiecej 2x6cm dawala cos ok 100. wiec chyba mozna i taniej.
jak raz Filipa wystawilam na wiosne, to - mimo opatulenia jak na syberie, ledwo sie mogl ruszac bidul (no ale mial spac ;-) ) - po 20 min zawyl, polazlam go bujnac, patrze, a ten skostnialy
normalnie tak go przewialo, ze te kilka grubasnych warstw to nic.no masakra z tym moim balkonem, po ch mi taki.. :-( juz mialam plan, zeby go sobie obudowac szklem, a u gory markize - robia u nas takie zabudowy. ale to pare tysi, to raz, a dwa, ze troche wiocha..
nie wiem, moze jeszcze raz sprobuje, Masia tym razem, ubrac cieplo i wystawic. moze na powietrzu by lepiej spal..
a co do tatoo, 450 to troche jak na nasze warunki chyba, moze nie najdrozej. ale np moja sis robila u nas, w Rumi, w salonie juz dwa tatoo, jej chlopak tez dwa, w tym jeden bardzo duzy (cala meska lydka ;-) ), bardzo ladnie, higienicznie, mily i 'utytulowany' koles jakis, a za swoje dwa male pizdniki mniej wiecej 2x6cm dawala cos ok 100. wiec chyba mozna i taniej.

a jak pokazalam tej kobicie to mi powiedziala ze za takie zaplacilabym 300 zl

też się uśmiałam z przygody z lekarzem
czy to aby to