reklama

mamusie grudniowe:)

ja Filipa wystawialam na balkon od urodzenia niemalze, dopoki balkon mialam typu loggia. teraz mam narozny i na dodatek okropnie tu pizdzi, jestesmy na tzw winklu i na szczycie gory, wszystkie wiatry tu chyba zawracaja ;-) wiec nawet prania nie moge zbytnio suszyc, suszarki mi sie wywracaja, koldre ostatnio przywiazywalam sznurkiem, bo wczesniej w ostatniej chwili ja zlapalam.
jak raz Filipa wystawilam na wiosne, to - mimo opatulenia jak na syberie, ledwo sie mogl ruszac bidul (no ale mial spac ;-) ) - po 20 min zawyl, polazlam go bujnac, patrze, a ten skostnialy :rofl2: normalnie tak go przewialo, ze te kilka grubasnych warstw to nic.
no masakra z tym moim balkonem, po ch mi taki.. :-( juz mialam plan, zeby go sobie obudowac szklem, a u gory markize - robia u nas takie zabudowy. ale to pare tysi, to raz, a dwa, ze troche wiocha..
nie wiem, moze jeszcze raz sprobuje, Masia tym razem, ubrac cieplo i wystawic. moze na powietrzu by lepiej spal..

a co do tatoo, 450 to troche jak na nasze warunki chyba, moze nie najdrozej. ale np moja sis robila u nas, w Rumi, w salonie juz dwa tatoo, jej chlopak tez dwa, w tym jeden bardzo duzy (cala meska lydka ;-) ), bardzo ladnie, higienicznie, mily i 'utytulowany' koles jakis, a za swoje dwa male pizdniki mniej wiecej 2x6cm dawala cos ok 100. wiec chyba mozna i taniej.

reklama
Roni co o znaczy ze wzor nie skaplikowany? co konkretnie chcialas? jaki wzorek? i co dla ciebie jest fajne a co niemrawe?
a w ktorym studiu byliscie? bo jak w znanym, renomowanym to cena od razu wieksza. mysle ze dobry tatuazysta auomatycznie wiecej kasuje; ja znam pare pseudo-salonow tatuu gdzie i za 50 zl zrobia ci tatuaz, no ale o chyba nie o to chodzi... liczy sie jakosc, tatuaz zostaje na cale zycie.

Ostatnia edycja:
hej :-)

Zalegle naj naj naj dla Ali!

widze ze ostra ciazofobia na forum :-D
mi to przydalaby sie taka wpadeczka :) juz bym chciala drugie baby ale ciezko sie zdecydowac... to praca, to budowa.. no nic pewnie w przyszlym roku zaczniemy dzialac!

jesli chodzi o tatuuu to ja za swoj kolorowy 2-3cm zaplacilam 250zl, a bylo to jakies 8 lat temu. profesjonalne studia sie cenia!

Maja a czemu myslisz ze w twoim orzypadku duze prawdopodobienstwo na ciaze pozamaciczna??

a jak nasze brzuchatki Kasia Pingwinek Kamila?? czyzby porodowka?

kasu, chodzi o tribala doslownie zlozony z dwoch linii zakreconych ze 3 razy, nie jakis smok, diabel czy inne zlozona wzory
wybralam 3 o roznym stopniu "wtajemniczenia", z ciekawosci ile co kosztuje
kobita co tam pracuje powiedziala ze takie rzeczy jak np smok sa drozsze bo trzeba je zrobic dosc duze zeby kazda luske mozna bylo zrobic i zeby to sie nie zlalo w jedna plame (no logiczne)
a szok troche przezylam bo myslalam ze za jakis sredni wzor to tak 300-400 zl wyjdzie a nie 450 w zwyz
ja za swoje dwa znaczki na karku (z reszta wieksze i bardziej powywijane niz ten tribal) zaplacilam 30 zl :sorry2: a jak pokazalam tej kobicie to mi powiedziala ze za takie zaplacilabym 300 zl
dla mnie troche roznica 30 a 300 zl
tu pytalam http://www.tattoo.com.pl/
Aenye, masz jakis namiar na ten rumski salun? ;-)

Roni no przejdz sie gdzie indziej, porownaj ceny, higiene, zdjecia juz zobionych tattoo to bedziesz miala rozeznanie. o sudio gdzie bylas jes ok ale tez bez orgazmu, czegolnie jeden tribal mnie dobil heheh
co do tribali to nie znam tatuazysty ktory lubi je robic, zawsze trzeba robic poprawke, czasem i 2 razy

Hej kochane:-)

zimno jak cholera, brrrrr:dry:

zaległe STO LAT dla kochanej Alusi od nas i dziewczynek:-D:-D:-D

Kasia - error:laugh2::laugh2::laugh2:
Roni - to chyba był komplement:tak: też się uśmiałam z przygody z lekarzem

A Natalka ma przebite uszy:tak:
a ja pępola:-)

lecę Was poczytać

A co u ciężarówek???

wiem kasu
ja nawet nie biore pod uwage tribala
jakies takie za bardzo oklepane to i srednio mi sie podoba
chcialam miec tylko porownanie typu cena/wzor
generalnie chyba cos sobie wytatuluje po 40 :sorry2:

wlasnie sie zastanawiam kiedy przebic Blance uszy
oczywiscie wiem ze jeszcze nie teraz hehe

moje mlodsze dzis tez ma humor pt "matka gotowa mnie wystawic na balkon"

Kate, szczerze mowiac to mnie doluja takie komplementy
mam wrazenie ze przez moj wyglad wszyscy traktuja mnie niezbyt powaznie

a dzis w ogole najchetniej nalykalabym sie prochow i zasnela
juz mam dosc tego calego gowna

witam i sie melduje ze nic nowego u nas.

Mercuni goraczka to trzydniowka,juz jest megawysypka wiec finisz choroby.

Tez mam dzisiaj dola i nie mam na nic ochoty,nawet rodzic mi sie juz nie chce.
Znikam co by nie smecic za bardzo.

:-) jestem nie rodze :-) urodze jak sie spakuje do szpitala:-D
Ale tak serio to mi chyba czop zaczyna juz odchodzic chociaz pewnosci nie mam :confused: czy to aby to
Pingwinku glowa do góry ja tez dzis rodzic nie chce bo u nas leje
Roni sie usmiełam z pediatry :-D
Mnie sie ostatnio pani zapytała w aptece czy ja w ciazy jestem czy jeszcze nie doszłam do siebie po pierwszym porodzie :-D:-D:-D zabiłam ja zwrokiem stwierdzajac ze juz rodze
Zaległe sto lat dla Ali
Aenya to pewnie przez tabsy
Kasia ale duże dziecko sobie w brzuszku wychodowałaś:tak:

reklama
Kamilko znajac moje szczescie to i Ty i Kasia urodzicie wczesniej ode mnie.Ja wyczekuje czopa,ktory z Mercunia zaczal odchodzic 2 dni przed porode,ale nie ma o :wściekła/y:
Juz jestem pewna ze bede musiala czekac do konca terminu francuskiego, czyli....23 wrzesnia. Nie mieszcze sie w procentach ze druga ciaza to krotsza hihihihiihi. Teraz tylko prosze Sare zeby nie wpadla na pomysl rodzenia sie 24 wrzesnia bo to imieninki Mercuni i niech kazda ma swoj dzien swietowania.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry