AgutkaP
Agnieszka - mama Alicji
weszłam sprawdzić czy któraś nie rodzi;-), a tu jednej data nie odpowiada, drugiej pogoda.......
, niczym aenye.....teraz nie , potem nie ....aż w końcu ją rozłożyło na części... i was dopadnie:-)
U nas tak jak u Was pogoda okropna z domku się nie ruszam.....:-(
ciążofobia zkąd ja to znam, niby człowiek podstaw nie ma ale....no właśnie ale ziarnko niepewności zasiane.....
no i zaległe ale szczere STO LAT dla Alicji
ja mojej uszy przebijam na 3 urodzinki, chyba że mnie ntchnie wcześniej, ale jakoś u nas w rodzince tak się utarło że 3 latka dziewuszki mają i kolczyki zakładają. Ponoć im szybciej tym lepiej, a najlepiej przed roczkiem
Mierzyłam dzisiaj Alicji zeszłoroczny kombinezon zimowy tzn kurtka i spodnie pikowane, specjalnie kupiłam większy na 98 żeby był jeszcze na tą zimę i chyba nic z tego jakiś mały jest:-(, pewnie będzie używany jako wyjście awaryjne
, niczym aenye.....teraz nie , potem nie ....aż w końcu ją rozłożyło na części... i was dopadnie:-)U nas tak jak u Was pogoda okropna z domku się nie ruszam.....:-(
ciążofobia zkąd ja to znam, niby człowiek podstaw nie ma ale....no właśnie ale ziarnko niepewności zasiane.....

no i zaległe ale szczere STO LAT dla Alicji

ja mojej uszy przebijam na 3 urodzinki, chyba że mnie ntchnie wcześniej, ale jakoś u nas w rodzince tak się utarło że 3 latka dziewuszki mają i kolczyki zakładają. Ponoć im szybciej tym lepiej, a najlepiej przed roczkiem

Mierzyłam dzisiaj Alicji zeszłoroczny kombinezon zimowy tzn kurtka i spodnie pikowane, specjalnie kupiłam większy na 98 żeby był jeszcze na tą zimę i chyba nic z tego jakiś mały jest:-(, pewnie będzie używany jako wyjście awaryjne

tzn przyniesiana z piwnicy została i włozyłam szlafrok do niej bo z Filipem zapomniałam
a opera mi sie marzy od dawna albo balet tak dla odchamienia sie