nonek
Grudniowe mamy'06 przywodca babinca w domu!
No jak tam ciezarowki? Jak sie trzymacie?
Dita dobra na takie rzeczy jest detreomycyna ( to zreszta tez antybiotyk). Na szczescie to szybko mija.
Agutka ja tez praktycznie nie wiem co to porod.
Kate Jak Natala? Jak u cioci sie sprawuje? Z czego masz neta? Sluchaj, kiedy Pawel ma jechac na wies? Bo klucze sa u tescia, nie wiem czy pamieta
. Kiedy Ty mnie odwiedzisz kobieto pracujaca?
Ogolnie jest zimno, brzydko, pogoda dla mnie depresyjna, kasy nam jeszcze nie dali scierwa jedne. Ogolnie chyba sie przyszykuje do jakiegos snu zimowego i obudze sie dopiero w kwietniu, i to jak bedzie ladnie.
Ide szykowac do spana moje latajace po domu z balonem, koralami i czapka na glowie adhd.
Dita dobra na takie rzeczy jest detreomycyna ( to zreszta tez antybiotyk). Na szczescie to szybko mija.
Agutka ja tez praktycznie nie wiem co to porod.
Kate Jak Natala? Jak u cioci sie sprawuje? Z czego masz neta? Sluchaj, kiedy Pawel ma jechac na wies? Bo klucze sa u tescia, nie wiem czy pamieta
. Kiedy Ty mnie odwiedzisz kobieto pracujaca?Ogolnie jest zimno, brzydko, pogoda dla mnie depresyjna, kasy nam jeszcze nie dali scierwa jedne. Ogolnie chyba sie przyszykuje do jakiegos snu zimowego i obudze sie dopiero w kwietniu, i to jak bedzie ladnie.
Ide szykowac do spana moje latajace po domu z balonem, koralami i czapka na glowie adhd.

:*