reklama

mamusie grudniowe:)

No jak tam ciezarowki? Jak sie trzymacie?
Dita dobra na takie rzeczy jest detreomycyna ( to zreszta tez antybiotyk). Na szczescie to szybko mija.
Agutka ja tez praktycznie nie wiem co to porod.
Kate Jak Natala? Jak u cioci sie sprawuje? Z czego masz neta? Sluchaj, kiedy Pawel ma jechac na wies? Bo klucze sa u tescia, nie wiem czy pamieta:-p. Kiedy Ty mnie odwiedzisz kobieto pracujaca?

Ogolnie jest zimno, brzydko, pogoda dla mnie depresyjna, kasy nam jeszcze nie dali scierwa jedne. Ogolnie chyba sie przyszykuje do jakiegos snu zimowego i obudze sie dopiero w kwietniu, i to jak bedzie ladnie.
Ide szykowac do spana moje latajace po domu z balonem, koralami i czapka na glowie adhd.

reklama
hej hej :-)

agutek
, widze, ze idziesz w moje slady ;-)

kasu
, ja tam sie nie znam, ale siostra ma ladne tatoo i bardzo byla zadowolona i z obslugi, i z jakosci ;-) pewnie trzeba sie na tym mocno znac, by docenic. podziwiam, ja nie widze roznicy :szok:

lucky,
jak najbardziej, bardzo prosze! dobry lekarz to nie byle co. erghhhh. i bardzo wspolczuje chorobsk, mnie nic bardziej nie meczy, nie dobija.. :-( a widok umeczonych dzieciakow musi bolec jak nie wiem..
i do bb mam taki sam stosunek :tak: :*

Roni, kasu, lucky, pingwinek
- co do Masia to chwilowo zarzucam temat, przyklejony do rak totalnie, ale wczoraj i dzis ladnie go odlozylam do lozeczka. chorutki bidulek faktycznie.
jest jeszcze taki szkopul, ze ja uwielbiam z nim spac :-) i tak sobie powtarzam, ze on jest raz taki malutki. i ze przez najblizsze 5 lat nie bede na pewno tulic takiego maluszka.. i ze to, i ze tamto.. jak ma dobry dzien to sie bawi ladnie sam, nie musze go nosic. nieraz dopiero o 3,4 rano budzi sie pierwszy raz. fakt, ze ostatnio rzadko, ale moze mu wroca te dobre czasy ;-)
no i koniec koncow w sumie zadnego bodzca do odzwyczajania go od siebie nie mam. ale kiedys, pewnie jak juz bedzie 'duzy', to zrobie mu taki trening nocny, jak Filipkowi. troche poplaczemy oboje, ale bedzie git :-) dzis nawet w 'ddtvn' mowili o tym ;-)

kasia, pingwinek, kamilka
, mocno trzymam kciuki i wspolczuje skurczybykow.. okropnosc! niech sie juz rozwinie ta akcja!!

kate, gratki kolczykowe :-)

maja
, gratki kucharzeniowe! nie chcesz do mnie wpasc z tymi pierogami? ;-)

No moje bachorros juz spia.
A ja sie zastanawiam co by tu wciagnac, chipsy, czekolade czy moze sledzika po kaszubsku. Jak nic zima idzie, mnie glod trzyma. Maja, nie chcesz mnie odwiedzic? Pierozki bardzo chetnie bym wciagnela.
No Kate zarzuc nas fotami!:-pTez chce zobaczyc.
Milka to by sie mogla pojawic, co z ta Istebna? Jedziemy?

Elo elo, ja się melduję - jeszcze 2w1 ale się zanosi że niedługo. Po dwóch dniach skurcze są co 6-7 min. Jeszcze dwa dni i będą co 3 min to może nawet do szpitala pojadę ;-);-) D. mnie dziś zmusił do spakowania torby - a raczej sam ją spakował, bo stwierdził że z moją torbo-chęcią to zaraz będzie pakował wszystko po kostki w wodach płodowych i jesce z demonem na ręku.

Demoniątko dziś po 2 tyg. przerwie w żłobku - super się bawił, spał, jadł. Ogólnie pełnia szczęścia. W domu nie do opanowania. Dłubie nam teraz palcem dziurki w ścianach, takie na 3-5 mm wgłąb w cekol. Zajarany że dziura. Osiwieję :eek:

I ma jazdę na słowo "farfocel" - chodzi i mówi do siebie i rechocze, prawie ze śmiechu na ziemie się wywala. Kosmos. :-D

Witam z rana;-)
Jasny gwint ale pogoda:baffled:

kasia - sikam:-D:-D:-D:-D
nonek - ja chce śledzika!!! Jezu, jak ja dawno śledzika nie jadłam... a tak już chciałabym spróbować:-(Jeszce parę tygodni;-)

Kto chce ciacho? Pyszne, wczoraj pieczone, moje imieninowe;-)

kasia, sikam tez :-D :-D :-D ja chce zobaczyc farfoclowego demona!!! :-D moze jak sie juz rozpakujesz, to cie za jakis czas nawiedze, co? z bablami ;-)
i za skurcze trzymam kciuki mocno zacisniete.. a bola mocno?

Dita
, ja cem ciacho ;-) a jakie?

my z malzem dzis druga rocznica slubu, jak zwykle pokloceni, jak w niemal kazda rocznice nasza. szok jakis i pech chyba. ale mam humor na swietowanie, ze niech mnie.. chyba sobie odpuszcze randki z panem fochem :crazy::no:

To znowu ja ;-)

Ditka - wszystkiego naj naj z okazji imieninek! :-):-):-)

Ja co 3 min się kurczę, ale na razie nieboleśnie więc siedzę i ujeżdżam piłkę. Jakoś nie wierzę że urodzę... :-p

Aenye - pewnie, zapraszam serdecznie po porodzie. I wszystkiego naj naj z okazji rocznicy. :tak:

Ostatnia edycja:
reklama
Witajcie.
Kasiu no fajnie ze masz skurcze i na dodatek niebolace. Ja juz przestalam wierzyc ze kiedykolwiek urodze. Brzuch juz sie zrosl ze mna i traktuje go jak normalna czesc ciala ktora jakbym miala od urodzenia :-D:-D:-D Musze cos zrobic zeby przyspieszyc ten stan rzeczy, wieczorem goraca kapiel z lampka wina hihihihihihihihi i seksik. Moglabym okna umyc ale mi sie nie chce, a mam ich w zamku okolo 100.

Aenye wszystkiego najlepszego w roczniczke Wasza!
Dita sto lat !!!

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry