reklama

mamusie grudniowe:)

Halo z rana. My dopiero wstalysmy;)

Spoko ... wpadajcie na pierogi , dla wszystkich starczy:tak:

Dita babo...szczescie zycze
.

Aenye a Tobie z okazji rocznicy duzo milosci.
benialicious.gif

Zaciazone trzymajcie sie...to juz niedlugo.

Mi sie wydaje ze Pyzak przytyl. Albo to tylko wrazenie po wizytach w szpitalu u Gabi:confused:
W ogole megagadulec. Teraz ma faze na 'kofam cie' i co chwile caluje i to powtarza. Czy Wasze dzieci tezmaja taka dobra pamiec? Ona byla w PL jakies 1,5 miecha temu a wszystko pamieta do tego stopnia ze wie ktore to dzieci cioci Joli no i ich pieska pamieta a ktore innych ciotek..

Jak ja oduczyc od pieluchy na noc? Bo wydaje mi sie ze sporo jeszcze sika. Ale dzis przez sen wolala siusiu wiec pewnie jej sie chcialo.

Agutka w PL przynajmniej namawiaja i pomagaja w karmieniu piersia. A moja kumpela chcialaby piersia a tu praktycznie zero pomocy i wsparcia.Sztuczniaka przyniesli i juz. Ale ona dzielnie walczy i z dnia na dzien jest lepiej. Na szczescie w srode rano maja wychodzic.

reklama
maja - ja chcę na pierogi!!! O mamo, chyba dzis zrobię, ale mam chęć;-)

pingwinek - 100 okien:-D:-D

aenye - wszystkiego naj z okazji rocznicy. Jeju, a ja pamiętam ten wasz ślub, szok, jak to minęło....

kasia - hyhy - ,,pierdziele nie rodze" ?:laugh2::laugh2:

aaa - ciacho pod wymowną nazwą ,,ciasto szefa":cool2:. I jestem z tym ciachem w pracy ofkors:cool2:

mmmmmmmmmmmmmm, jami! ce ciacho i pierogi!!!

bardzo dziekuje za zyczonka, na razie sie bez slowa mijamy. licze na jego inicjatywe, umowilismy sie, ze dzis to on organizuje nam dzien. jak nie, to nie, nie bede zawsze ja myslec za wszystkich.

kasia
, urodzisz! moze idz na ktg? 3 min! wow!!!

pingwinek
, jesu, 100 okien by mnie na zawsze zniechecilo do ich mycia :-D
ja poki co kombinuje jakas pania do sprzatania, co przyjdzie i nam okna umyje, o rany...!!! wiecie moze, ile taki luksus kosztuje? u nas nie myte juz od wielkiej nocy..

Hej hej, rodzę z wami :-D
Skurcze coraz mocniejsze, może się dziś bobo pojawi. Ogólnie to spałam 2 godziny, ale jak się spionizowałam to mało nie spadłam z łóżka z bólu. Teraz skaczę na piłeczce i jest super, nie boli. :happy:

kasiula trzymam kciuki za nowego dzidziusia naszego!!!
oby szybko i bezproblemowo

aenye z chlopami tak to bywa najlepsza rada jakiej ostatnio przestrzegam to taka ze " rano lepiej z chlopem nie gadac", u mnie sprawdza sie w 100 %

czesc anitka pracusiu, my do istebnej pewnie wpadamy!!! wiec sie tam zobaczymy :-)

u mnie mala od jakiegos czasu miala katar, potem goraczka a dzisiaj w nocy bida sie budzila co chwilke i plakala
rano to juz caly czas mi plakala tak jak nigdy, do tego cala jest w jakiejs wysypce
poszlam do lekarza i moze to byc jakas trzydniowka bo i ucho troche i gardlo zainfekowane
wezly w pachwinach powiekszone wiec moze to byc tez jakas inf ukl moczowego
jutro idziemy na krew i mocz i zobaczymy
strasznie mi szkoda tej mojej bidki

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry