reklama

mamusie grudniowe:)

reklama
... i jeszcze pokazała mi się taka reklama Uronorm-ratiopharm - infekcje bakteryjne dróg mocz., zapalenie pęcherza mocz, ale chyba to nowa nowość, bo mi google nie znajdują tego, może atol wie coś na ten temat

u mnie jakas masakra
mala zaczela mi plakac jak nigdy, prezy nozki i cala sie napina
cos ja boli bardzo

dopiero dostala czopek przeciwbolowy i polozylam ja spac
do tego ta wysypka na calym ciele
juz nie wiem co mam robic bo jestem przerazona
lekarz dzisiaj nic nie zdiagnozowal jakos
dopiero badania krwi i moczu jutro

a ja nie moge sluchac jak ona placze
i trzese sie z nerwow

jeszcze moja kuzynka mnie wystawila bo miala byc u mnie o 16 i mialysmy isc razem po malego z ela albo ona miala zostac z nia w domu ( tak by bylo )
pisze esemesy, dzwonie a gowniara mi odpisuje o 17 ze sory ale ktos u niej jest i moze sie pozniej umowimy
rece opadaja
na szczescie jakos ogarnelam zeby ktos malego odebral

Sugar..... ojej biedna Eli nie może jeszcze pokazać co jej jest :-(, moja też miała mega wysypkę i okazało się że to wirusowe było, co prawda na żadne badania mi nie dali skierowania:dry:
ale u mnie tak jak pisałam było jeszcze dodatkowo gardło i jama ustna.
...a kuzyneczkę w rakietę i w kosmos, niepoważna dziewczyna:no:
Trzymam kciuki oby szybko jej przeszło,..... a może ciepła kąpiel by jej choć troszke pomogła, bo jak nie wiadomo co jej jest:-(

... a i jeszcze mi coś przyszło do głowy, jak by było strasznie to może na pogotowie z nią pojechać, tam od reki zrobią jej badania:-(,
dla mnie to straszne jak dziecko z płaczu się zanosi, mam jakieś dziwne filmy z tym związane:confused:

jejku, kasia, mocno trzymam kciuki! ktory to juz raz mowie.. ;-) bedzie dobrze, i z calych sil zycze szybcioszkiem wyskakujacego Maciusia!!! jaaaaaa.. to juz..!!!

sugar, okropnie wspolczuje malenkiej.. nie mam pojecia, co to moze byc.. cholera, a moze to ospa i ja swedzi po prostu wsio..? nie, no na czuja tak pisze, nie wiem, jak ci pomoc :-(

co do mojego malza to porazka, nie chce mi sie nawet o nim gadac, ehhh
a ten jak zwykle probuje nad wszystkim przejsc do porzadku dziennego i ma jeszcze waty, ze mu ciche dni urzadzam i humor psuje :crazy: :szok: :wściekła/y: :no: :no: nie, no moze po lbie poglaskac powinnam jeszcze i przyslowiowy drugi policzek nadstawic.. paranoja
musze z nim znowu pogadac i jak zwykle mi rece z gory opadaja..

Sugar no szkoda, ze ja tak daleko mieszkam:baffled:. Bardzo wspolczuje. Jedz do lekarza jak tylko mozesz, bo jakos np. na trzydniowke mi to nie wyglada. Bo wysypka sie pojawia po kilku dniach juz po goraczkach.

Kasia chyba jak nic jest na porodowce. Na gg jej tez nie ma:-p. Mam nadzieje, ze bedzie miala 2 parcia i po krzyku.

A ja dzis caly dzien gnija w domu. Nawet Julki nie zawiozlam do przedszkola, bo nie chcialo nam sie wylazic rano z domu. Dziecie mi posprzatalo z nudow cala chalupe:-p:laugh2:. Mialam niespodziewanych bardzo milych gosci, byla Kate Pawlem i Natala. Natala super wyglada z kolczykami. Widzialam tez Kate kolczyk, hehehehe:-).

Musze sie zaraz ruszyc z domu na jakies zakupy.

Roni a tak narzekalas, ze mlody nie gada. A tu widzisz, zdaniami trzaska. Gratki!
Pingwinku a moze wystaw na talerz, tace jakies rozne rzeczy do jedzenia, po troszeczke. Pobaw sie z nia w smaki, co jest slodkie, co slone, co kwasne. Moze zalapie cos co jej smakuje. Niech sama je, pobawi sie tym jedzeniem. A jak chcesz zeby nie chudla, to na manne ja przerzuc jak mozesz. Julka jak nie chciala jesc nic ( dokladnie nic) to jakos na tej mannie przetrzymalam zime. I nawet przytyla troche.

Sugar straszne no. A jak z jedzeniem u niej? Moze to być objaw alergii? Coś nowego zjadała?
Chociaz ta gorączka i czerwone gardło, to raczej odpada. No nie wiem sama.
Spokoju i wytrwalosci poki co.
A kuzynka no wiesz, kto nie ma dzieci, nie bedzie kumal ze to serio bardzo istotne gdy ktos z dziecmi prosi o pomoc.

Aenye nie zalamuj rak i do boju. O swoje walczysz.

Pingwinku nie zalamuj sie. Zwieksz ciupinke inne dania i bedzie git. Dobrze robisz ze nie zmuszasz do jedzenia.

Roni no rozgadało sie chlopisko.Super.

Kasiu u nas ze zdrowiem jakby lepiej bo sie niemiłosiernie chlopaki tluka, ale Motyl jakas taka placzaca dzis i nie wiem o co chodzi.

A mi sie potwornie w glowie kreci. Masakra. Jezu jak sobie pomoc???

lucky, sama nie wiem, co z tym kreceniem sie we lbie. moze zrob sobie morfologie zwykla, zeby anemie wykluczyc? a odzywiasz sie dobrze? mi sie ostatnio krecilo ostro po cerazette.. bierzesz teraz jakies hormony?
co do marudnych dzieci to moj Maks mnie dzis dobija, ciagle tylko na rece i najlepiej to robic 'hop hop' (ze niby skacze, on sie nozkami wybija centralnie). inaczej meksyk.

dobrze, ze Filipek grzeczniutki.. ja.. taki kochany sie zrobil ostatnio, ze uo rany!
i dzis prawie w ogole nie plakal w przedszkolu :-) nawet przy odprowadzaniu, tylko podkowke strzelil i bez placzu wszedl do srodka :-)

pingwinek
, dziewczyny dobrze radza, dawaj do wyboru rozne rzeczy. i nie martw sie, ty tez w koncu urodzisz ;-)

Roni
, gratki gadulokwe! a co zaspiewal doslownie?

reklama
dzieki dziewczyny za rady. jakos damy rade z jedzeniem,dzisiaj zjadla 30 kopytek maczaanych w masle !!!!!:-D juz ktorys raz z rzedu maselko na talerzu do maczania dziala, no ale miesko nie przeszlo.

kasia juz pewnie na porodowce,trzymam mocno kciuki!!!

Sugar usciskaj Elunie,biedaczka.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry