reklama

mamusie grudniowe:)

To co ty kobitko narzekasz? U nas Manka prawie bezmiesna, bo nie chce jesc. Trudno, dojrzeje i do tego. 30 kopytek, ma spust:-p.
A moje dziecie tak sie obsralo na rzadko, ze jak wstala z nocnika to pol pokoju w rzadkiej kupie rozchlapala. Fuj.

reklama
sugar - jeju, ucałuj maleńka... No nic, dobrze że po czopku przechodzi, tez może bym sie zastanawiała nad alergią na coś co zjadła. Kuzynka jak lucky mówi - nie ma dzieci - nie zrozumie. Ale pewnego dnia to do niej wróci. Spotęgowane.

kasiu
- no dalej dalej, ja juz trzymam kciuki!!:tak:
Pingwinek - ty się nie przejmuj, u mnie 2 razy do samiutkiego końca był brzuch wysoko, szyja twarda i zamknięta, skurczy zero, czopów zero i nagle chl;ust- wody i poród;-) tak więc brak zwiastunów wcale nie oznacza ,,pierdziele nie rodze";-)
A bunt jedzeniowy Mercuni olej, u nas też bunt, ale to przez to cholerstwo na ustach, młoda nie chce nic ciepłego ,zimnego, twardego bo uraża sobie to coś. Właściwie od trzech dni na letnim mleku żyje;-)
aenye - super że Filipek aniołek:tak:
roni - u nas też ,,t" zamiast "k";-) np ,,totet" (kotek);-)
lucky - morfologia. Zwłaszcza ze miałaś przecież potęzne kłopoty ze swoją krwia. Mi się mega kręciło w głowie po operacji jak tylko się podniosłam i dopóki nie dostałam krwi - miałam za małą hemoglobinę i za niskie ciśnienie z powodu niedokrwistosci.

nonek - sikam z kupy :-D

A ja jutro chyab niepotrzebnie do pracy idę, bo nie bedzie się nic ale to nic działo, bo nasza ulica jest jutro zamknięta - koło mnie będzie jechało tour de pologne (czy jak tam się to pisze), prznajmniej na kolarzy popatrzę;-)
Czy chwaliłam się juz pracą? Że TFU TFU TFU ODPUKAC - jestem zachwycona. I pracą i atmosferą i szefem i koleżanką i w ogóle wszystkim.
Jest po prostu NORMALNIE. Po raz pierwszy czuję się w pracy jak pracownik a nie jak intruz. Szef- rewelacja - luzak, optymista, po prostu normalny człowiek (kolega z klasy mojego A:cool2:). Klienci mnie chwalą, szef też.... (jezu, ja do tej pory nie wiedziałam co to znaczy pochwała w pracy)
Praca spoko - duuuużo do nauczenia jeszcze, ale daję radę. Interes się kręci, mnóstwo roboty, ale jest fajna. No i gdyby tak już zechciało zostać - będzie git.
I gdyby ktoś potrzebował pieczątki - polecam się, po cenach hurtowych, wysyłamy w całą Polskę;-):tak::-D
No, naprawdę odpukać, to dopiero drugi tydzień, ale trzymajcie kciuki żeby to się wreszcie udało:tak:

Ostatnia edycja:
dita ciesze sie ze koncu jestes zadowolona:tak: naprawde super

rozmawialam z moja kuzynka ktora jest lekarzem i troche mnie uspokoila
teraz podobno jakies takie wirusy sa ni to katar ni to bol brzucha
zmutowane dziwologi

pewnie miala jakas infekcje a do tego trzydniowka i zeby i generalnie wsio naraz
zobaczymy jak jutro badania moczu, moze to byc tez zapalenie ucha
generalnie bidne to moje dziewczatko
i az mnie sciska jak widze ze cos boli biedulke a nie wiem co:-(

co do jedzenia to je ale jakos ma mniejszy apetyt i daje jej lekkostrawne rzeczy, slaba widac jest bidula

aenye czasami chlop to chlop i nic nie zmienisz
oni sa z innej planety i trzeba byc madrzejszym, pokazac jak nalezy zeby bylo dobrze bo oni czasami po prostu tego nie rozumieja :sorry2:
sciskam bedzie dobrze

pingwinek jej ale mi narobilas smaka z tymi kopytkami
pyyychota
zjadlabym leniwe, moze jutro sobie zrobie:tak:

Dita super ze praca spoks i trzymam kciuki zeby zawsze tak bylo.a z porodem to wiem jak u Ciebie bylo i pamietam jak obie zostalysmy na placu boju w grudniu :-)

Jejku dziwczyny jak ja odpoczywam psychicznie ostatnio od Mercuni, babcia jest u mnie 2 tyg,teraz dziadek przyjechal i obydwoje sie nia zajmuja,czyli bawia, bo reszta "obowiazkow"i tak spada na mame.

Ostatnia edycja:
sugar, jak zapalenie ucha to nie da sobie dotknac uszka, moze sprobuj ja podotykac - pouciskac rozne miejsca, wtedy zobaczysz, czy to brzuszek, czy noga, czy ucho wlasnie.. jak ma apetyt to nie stawialabym na gardlo..
jejjjku :-(

a moj facet to niekiedy szkoda slow, czasem z niego wychodzi ostatni gbur, debil i w ogole nie wiem wtedy, co ja tu robie.. :-( i to nie wiem, z jakiego powodu, w 98% jest super mega idealny i kazdemu zycze, a niekiedy to po prostu nie wyjety kretyn, ktory szpile wbija w serce jak gdyby wlasnego nie mial..

Dita
, ciesze sie twoim szczesciem! superrrr!!! :-) a $ lepsza?

Hej hej, jednak mnie odesłali. Skurcze są ale jeszcze małe jak na poród, za to często rzeczywiście. No to wracam do czekania aż się rozkręci... :dry:

Co do zakażeń moczowych - to raczej nie słyszałam o wysypce przy nich. Objaw to wysoka temp. i nic poza tym. Leczenie - często zamiast antybiotyku furagina, jak bakteria jest wrażliwa (trzeba zrobić posiew), furagina akumuluje w nerkach, w organizmie wyst. w śladowych ilościach, więc w mleku jej raczej nie ma.

Dita, cieszę się twoim szczęściem!

Pingwinek ja się bym z tobą zamieniła, chętnie bym się pozbyła durnych skurczy które tylko mnie wkurzają... :sorry2:

Kasia a ty co? strajkujesz? ;-)
Dziewczyny, czy z takiego zwyklego mleka w woreczku mozna zrobic zsiadle mleko? Ktoras moze zorientowana?

nonek mozna :tak:

kasia mnie odeslali a potem za kilka godzina jechalam na syrenie :rofl2:

aenye czasami tak jest ze im wylazi
ale jak mowie to inna planeta i oni inaczej funkcjonuja- konia z rzedem temj co rozszyfruje nature samca ;-)
grunt ze ogolnie jest ok i reszta sie nie przejmuj chociaz wiem ze trudno
usmiechaj sie i pokaz klase, moze mu glupio sie zrobi
chlop jak czuje sie zagrozony to obrona jest atak
trzeba takiego pod wlos i bedzie dobrze :tak:

co do malej to stawiam na zapalenie ucha z trzydniowka do kupy
ktora lapala siki malej dziewuszce prosze o rady bo musze to ustrojstwo opanowac rano
mam woreczki pojemniczki i wszystkie potrzebne gadzety

reklama
:) jestem jeszcze podwójna :-)
Kasia trzymam kciuki co by sie juz te twoje skurcze zakonczyła na porodóce
Suger zdrówka dla Małej :-( nie znosze jak dzieci choruja
Nonek kiedys kisło teraz za dużo tam chemii dlatego najlepiej kupic juz gotowe zsiadłe:tak:
Aenya faceci to inne rozumy im trzeba wszystko łopatologicznie głowa do góry
Dita super ze jestes zadowolona z pracy
Roni fajnie Jas juz gada :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry