sugar - jeju, ucałuj maleńka... No nic, dobrze że po czopku przechodzi, tez może bym sie zastanawiała nad alergią na coś co zjadła. Kuzynka jak lucky mówi - nie ma dzieci - nie zrozumie. Ale pewnego dnia to do niej wróci. Spotęgowane.
kasiu - no dalej dalej, ja juz trzymam kciuki!!
Pingwinek - ty się nie przejmuj, u mnie 2 razy do samiutkiego końca był brzuch wysoko, szyja twarda i zamknięta, skurczy zero, czopów zero i nagle chl;ust- wody i poród;-) tak więc brak zwiastunów wcale nie oznacza ,,pierdziele nie rodze";-)
A bunt jedzeniowy Mercuni olej, u nas też bunt, ale to przez to cholerstwo na ustach, młoda nie chce nic ciepłego ,zimnego, twardego bo uraża sobie to coś. Właściwie od trzech dni na letnim mleku żyje;-)
aenye - super że Filipek aniołek
roni - u nas też ,,t" zamiast "k";-) np ,,totet" (kotek);-)
lucky - morfologia. Zwłaszcza ze miałaś przecież potęzne kłopoty ze swoją krwia. Mi się mega kręciło w głowie po operacji jak tylko się podniosłam i dopóki nie dostałam krwi - miałam za małą hemoglobinę i za niskie ciśnienie z powodu niedokrwistosci.
nonek - sikam z kupy
A ja jutro chyab niepotrzebnie do pracy idę, bo nie bedzie się nic ale to nic działo, bo nasza ulica jest jutro zamknięta - koło mnie będzie jechało tour de pologne (czy jak tam się to pisze), prznajmniej na kolarzy popatrzę;-)
Czy chwaliłam się juz pracą? Że TFU TFU TFU ODPUKAC - jestem zachwycona. I pracą i atmosferą i szefem i koleżanką i w ogóle wszystkim.
Jest po prostu NORMALNIE. Po raz pierwszy czuję się w pracy jak pracownik a nie jak intruz. Szef- rewelacja - luzak, optymista, po prostu normalny człowiek (kolega z klasy mojego A

). Klienci mnie chwalą, szef też.... (jezu, ja do tej pory nie wiedziałam co to znaczy pochwała w pracy)
Praca spoko - duuuużo do nauczenia jeszcze, ale daję radę. Interes się kręci, mnóstwo roboty, ale jest fajna. No i gdyby tak już zechciało zostać - będzie git.
I gdyby ktoś potrzebował pieczątki - polecam się, po cenach hurtowych, wysyłamy w całą Polskę;-)

No, naprawdę odpukać, to dopiero drugi tydzień, ale trzymajcie kciuki żeby to się wreszcie udało