sugarspunsister
matka polka superstar
aenye nie ma opcji musisz z nim porozmawiac
najlepiej wpasc od razu w dramatyczny ton" musimy porozmawiac"...
powiedz mu zeby przez 10 minut sie nie odzywal a jak musi niech sobie zapisuje na kartce co chce powiedziec
powiedz mu ze jest ci przykro bardzo ze sie tak zachowal, ze nie rozumiesz tego wybuchu i to ze tak Cie potraktowal przy Twoich rodzicach jest dla ciebie bardzo przykre
trzeba z nim najszczerzej i najnormalniej pogadac
wiem ze trudno bo ja tez jestem furiatka ale nie ma innego wyjscia
cisza jak widzisz nic nie daje bo on udaje ze nic sie nie stalo
a jak tak bedzie dalej to bedziecie sie od siebie oddalac i obudzisz sie z reka w nocniku w koncu
z chlopem jak z dzieckiem
tylko szczerze i od serca, i bez ogolnikow "zawsze" , "nigdy", "czarne" , "biale" bo to do niczego nie prowadzi
bedzie dobrze mala
roni nie schizuj i zrob test , ale stawiam jednak ze nie jestes
a swoja droga to lanie za takie akcje
przemysl gumowy i globulkowy!!!
jesli masz problemy z pigulami moze warto pomyslec o machinerii zwanej persona- podobno fajna sprawa
moja elowka juz lepiej duuuzo
obudzila sie rozesmiana, nie marudzi i naprawde widze ze jest lepiej
teraz spi z woreczkiem na sikanie
ile mozna siuski trzymac w lodowce? jak jutro zaniose to co nasikala dzis to ok?
najlepiej wpasc od razu w dramatyczny ton" musimy porozmawiac"...
powiedz mu zeby przez 10 minut sie nie odzywal a jak musi niech sobie zapisuje na kartce co chce powiedziec
powiedz mu ze jest ci przykro bardzo ze sie tak zachowal, ze nie rozumiesz tego wybuchu i to ze tak Cie potraktowal przy Twoich rodzicach jest dla ciebie bardzo przykre
trzeba z nim najszczerzej i najnormalniej pogadac
wiem ze trudno bo ja tez jestem furiatka ale nie ma innego wyjscia
cisza jak widzisz nic nie daje bo on udaje ze nic sie nie stalo
a jak tak bedzie dalej to bedziecie sie od siebie oddalac i obudzisz sie z reka w nocniku w koncu
z chlopem jak z dzieckiem

tylko szczerze i od serca, i bez ogolnikow "zawsze" , "nigdy", "czarne" , "biale" bo to do niczego nie prowadzi
bedzie dobrze mala
roni nie schizuj i zrob test , ale stawiam jednak ze nie jestes
a swoja droga to lanie za takie akcje
przemysl gumowy i globulkowy!!!
jesli masz problemy z pigulami moze warto pomyslec o machinerii zwanej persona- podobno fajna sprawa
moja elowka juz lepiej duuuzo
obudzila sie rozesmiana, nie marudzi i naprawde widze ze jest lepiej
teraz spi z woreczkiem na sikanie

ile mozna siuski trzymac w lodowce? jak jutro zaniose to co nasikala dzis to ok?

Ale zobacze jak T wróci, moze sie uda;-)
W sumie nie ma tego złego, bo się wyspałam, a dziś czuję się wspaniale, szczególnie że siedzę sama w domu, potwór w żłobku, i się mogę relaksować, obijać itd. Także może teraz parę dni wolnego.
;-):-) D. mówi, że ostatnio dostałam różę za każą godzinę porodu to teraz będę rodzić tygodniami w celu wyłudzenia kwiatków ;P