Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
no i czasem dziala moje nie wolno
dalej ledwo posuwamy sie do przodu chociaz jest duzo lepiej
chyba jestem jedyna mamą ktora czekała na to dwa tata
) brum, muu, miał, i inne zwierzece odgłosy i chyba nasz słownik sie tu konczy
ogolnie rozpierdziel mi robi i zaprasza nas do swojego krolestwa
nas i swoje misie
.

Pawla (ale czy to marcin, czy rafal to nie wiem) ofcoz ;-) jami
Maks okropnie chory, pierwszy raz tak, ciagle placze, marudny, niespokojny, nie moze oddychac swobodnie, co chwile sie wybudza, jeczy przez sen... a w dzien w ogole okropnie trudno z nim, ciagle tylko na rece chce i to nie siedziec, tulic, tylko sam nie wie, czego chce.. i nie pomagaja leki p.bolowe :-(
Jakie macie pomysly na wieczorne spedzanie czasu z rodzinka? Bawicie sie jakos wszyscy razem?

Jedynym polskim aktorem , którego uwielbiam jest Zamachowski ! Lubię też Gajosa i Fronczewskiego . Za to nie ma ani jednej polskiej aktorki , którą co najmniej bym akceptowała ! Szapołowska - lafirynda , Kożuchowska - lafirynda , Cielecka - zołza , Janda - jej po prostu nie lubię

). Z czego najczesciej jak zaladowuje zmyware to Manka bierze wszystkie czyste sztucce z szuflady i laduje do koszyka
. Wiec wieczorem to ostatnia rzecz jaka chcialabym robic wspolnie
. Choc ostatnio ja mam zabawe w pieczenie babeczek z dziewczynkami. Radoche maja na calego. A Pozniej przychodzi stary i wciaga prawie wszystkie. Taka to nasza wspolna zabawa.