reklama

mamusie grudniowe:)

heheh, ja to nie mam pamieci do nazwisk. Tyszkiewicz to klasa sama w sobie. Choc denerwuje mnie w tym tancu z pseudogwiazdami. Zmuda-Trzebiatowska to porazka na maksa. Brodzik kiedys niecierpialam ( w polsacie miala program jakis- czarne wlosy- okropna byla), teraz juz na mnie tak nie dziala. O Grabowskim zapomnialam- swietny aktor. Ja Liszowska lubie, moze przez to, ze nie jest taka zachudzona lansiara, tylko taka wlasnie grzmot baba z jajami. Takie zawsze mialam o niej zdanie razem z moim starym. Kazuchowska z nosem jak kartofel i grymasem twarzy, ble. Choc jej styl ubierania sie czesto gesto mi sie podoba.
Cichopka to porazka na maksa.
Sugar byla Chyry tez chyba niezla agentka;-).
Kasprzyk jest dobra, swietna byla w Kogel Mogel.
Figura- widzialam kiedys jej monodram w teatrze- bylam pod wrazeniem. Choc nie przepadam za nia.
A Boguslaw z Nocy i Dni, to jak sie nazywal ten aktor? Uwielbialam go, tez do mojego taty podobny.
A jeszcze lubie Szleszynska, Tynca i ogolnie obsade "Szpitala..." I pchelke Fraszynska.

reklama
A jeszcze, teraz pelno jakis kretynskich programow- od wielkiego brata zaczynajac, po cyrkach konczac. A czy ktoras z Was pamieta programy rozrywkowe- Mana i Materny ( wszystkie, z MdM lacznie), a KOC ( komiczny odcinek cykliczny), czy ktoras z was uczyla sie historii na kasetach tych dwoch oszolomow ( ......z nad Wisly)?

Tez z nocy i dni to Bińczycki .
A skoro już mowa o zagranicznych aktorkach , to i owszem Bellucci jest cudna - kwintesencja kobiecości !
Szukam w głowie tych aktorek i okazuje się , ze jakieś tam lubię , ale żadna mnie nie zachwyca , tak jak męska część tego zawodu .

Witam w klubie antyśpiących dzieci. Maciek dziś spał od 1 do 4:15 :dry: Poza tym gadał, chichrał i w ogóle. Dziś się zanosi na to samo. Gada z misiami właśnie...

Z polskich aktorów to się nie wypowiadam, bo nie mam TV :-p Więc ich nie znam ;-) Większość z gęby straszna ;-)
Belucci mój D. lubi :-)
Co do alkoholików, to jak pamiętam swoje studia, to wszyscy (w sensie ja i znajomi) byliśmy chyba w typie alkoholik/narkoman :-D Na szczęście nie śledzą nas paparazzi ;-)

Moje dziecie wlasnie naparza z calej sily w resztke cymbalkow czym przyprawia mnie o jeszcze wiekszy bol glowy. Lazi za mna jak pies. Ja na dol, ona za mna, ja na gore, ona za mna, ja do lazienki, ona do lazienki. Nie mam sily. Nawet spac nie chce. Snieg sypie na maksa, pogoda do tylka. Niech mnie ktos dzis zamknie w jakiejs piwnicy, przynajmniej sobie odpoczne:happy2:.

Belucci tez lubie...super sexi jak dla mnei.
Szyc fajny ...lubie go i raczej nigdy nie wierze w to co w brukowcach pisza bo przekonalam sie na skorze mojego ojca ze bajki:tak:
Mroczkow lubie, Cichopek slodka idiotka...jak dla mnie w bajkach by sie sprawdzila.
Tyszkiewicz-klasa.
Cielecka cos w sobie ma...intryguje.
Mucha mnie strasznie wkurza, Liszowska baaardzo lubie.
A i ta nowa...jak ona ... Weronika Ksiazkiewicz wydajesie spoko, niezla agentka chyba.
No i Grabowski pierwsza klasa a przy okazji Grabowska tez mi sie podoba...moze nie jako aktorka ale jako kobieta.
A Gosia z ' m jak... ' jakkolwiek sie nazywa dziala na mnie jak plachta na byka.

z weroniczka chodzilam do szkoly :cool2:
na inny kierunek
kiedy pracowalam przy fabule z amerykanami byla przyboczna lafirynda naszego aktor-producenta strasznego psychopaty
znam ja jeszcze z tych czasow jak nikt o niej nie slyszal
jaka jest aktorka nie wiem bo widzialam ja w jakims jednym serialisku etc

cichopek, mroczek i tego typu " famous to be famous" jak dla mnie do zadnych "aktorow" nie naleza kropka

koroniewska tez dziala na mnie anty

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry