reklama

mamusie grudniowe:)

Annitka osoba, ktora przechodzila ospe juz nie zaraza mimo kontaktu z ospa. Spoko luz:tak:.
Dla mnie stara gwardia aktorow- Gajos, Fronczewski, Zamachowski, Peszek i wielu innych "tej daty" jest nie do przebicia w porownaniu z dziesiejsza miernota.

reklama
No Szyca lubie, ma fajna "morde", jest jeszcze aktor taki co byl z Cielecka ( zawsze zapominam jego nazwiska) tez dobry.
Ale te wsie mydlki- zakoscielne, wieczorkowskie, takie wymuskane lalunie. Nie lubie. Nie maja jaj.

chyra jest fajny, lubie tez mackowiaka - ale nie w londynczykach!
a ponadto lubie baudzo kasie i tomka :-D czyli brodzikowne i wilczaka. Brodzik mila baudzo! i normalna.
a szyc zajebisty, szkoda tylko, ze taki alkoholik.

ja juz po zajeciach, mam dzis malza miodem plynacego ;-) kochany. ciekawe, o co mu kaman ;-) :-D

Nie lubie polskich aktorek :-pa najbardziej to liszowskiej chyba no działa mi na nerwa jak malo kto
Nonek witam w klubie ja tez dzis zombi Majka nie spała cała noc czasem drzemła z pół godziny na moich rekach ale jak juz usneła koło 6 to duła do 11 szkoda tylko ze młody wstał po 7
Roni gratki dla Jaska za długi i spokojny sen :tak:
Aenya duzo zdrowia dla was

a w pl sa jakies aktorki?
kozuchowska moze? ;-) cichopk? ;-) w kazdym serialu/filmie sa te same
ostatnio namotaki rzmude trzebiatowska czy jak jej tam
zawsze to cos innego

reklama
szyc wcale nie jest alkoholikiem
duzo baluje ale z tym alkoholizmem bym nie przesadzala
ot rozdmuchane pudelkowe sprawy

brodzik jak dla mnie wszedzie taka sama, nie lubie

chyra bardzo fajny facet, ale straszny uwodziciel, ale oprzec mu sie trudno :-p
moja dobra znajoma jest jego byla zona ;-)

z liszowska pracowal moj S przy filmie ostatnio, i to jest bardzo fajna dziewczyna, serio, ale agentka z niej niezla

co do aktorek polskich ktore cenie to beata tyszkiewicz i janda , lubie tez ewe kasprzyk

lubie tez r gonere, no i dobrym aktorem jest andrzej grabowski

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry