reklama

mamusie grudniowe:)

hejo ;))

widze ze ciekawe dyskusje sie tu rozwinely, jesli chodzi o polskie aktorki to fakt cieżko znalezc kogos ciekawego ni i fakt, ze te pseudogwiazdki wkurzaja na maksa i wychodzi wszystko jak przychodza do programow typu kuba wojewodzki i szymon... prawdziwe gwiazdy maja do siebie dystans, sa zabawne itp. itd. a te wszystkie mroczki i cichopki itp. to prowadza rozmowe o dup.ie maryni i boja sie zeby tylko nic zlego o nich nie powiedziec

z aktorow lubie Peszka, Szyca,Stuhr'a seniora, Chyre, Gonere wiec sie pokrywa mniej wiecej z Waszymi typami, aktorki to JAnda na pewno, jest specyficzna ale calkiem git, bardzo chetnie wybralabym sie do Polonii na sztuke jakas no ale troche daleko mam

z zagraniczych aktorow to Edward Norton szczeg. za American History X, Anitka wlasnie Steve Buscemi jego jestem morsem w lebowskim i cala jego kreacja w tym filmie genialna, w ogole jak mysle to bardzo lubie aktorow w okreslonych rolach, np uwielbiam Pita w Snatch Guy'a Ritchiego, ale gdzie indziej mnie wkurza, Leo tez byl znosny w Niebianskiej Plazy, ale tylko tam przypadl mi do gustu no tak z wieloma...

co do bicia to Agatka dostala ostatnio juz naprawde nie wytrzymalam, dostala klapsa chyba piewszy raz, generalnie nie ulzylo mi i mialam poczucie winy

Nonek, Cosmo jak tam juz przeprowadzona
Roni gratki przespanej nocki
a ja jutro przedostatni dzien do pracy buuu..

reklama
ja w sumie widzialam go raz najeb.anego u wojewodzkiego, albo przynajmniej gadal jak naje.bany :-) a powtarzam po mojej psiapsiole, co jezdzi po roznych festiwalach i robi wywiady z polisz starsami dla wp, i widzi ich na zywca - szyc ponoc zwykle ledwo sie trzyma na nogach, nie byl w stanie paru slow do niej sensownie powiedziec podczas wywiadu. raz nawet byl ponoc ze swoim dzieckiem i z niania, on przodem chodzil naje.bany jak swinia, a niania za nim z wozkiem popylala.. smutne.
no ale sama nie widzialam. tak czy siak aktor rewelacyjny, symetria - po prostu mistrzowska rola! i w lejdis tez :-D

w ogole to polskiego kina nie bardzo, ale lejdis uwielbiam :-D i tamte role kobiece sa super!
janda mnie jakos drazni, choc role ma wielkie. tyszkiewicz nie znosze, moze kiedys byla to klasa, ale juz nie jest.
a brodzik dla mnie naturalna, ale w wielu filmach to ja jej nie widzialam, jako osoba super :-)

tyle, nie fce mi sie juz o gwiazdach gadac ;-)

u nas Masiek lepiej, Fiol tez.. jutro ma bal przebierancow, a ja nie mam dla niego stroju... :szok: zapomnialam!

i musze sie zabrac za prace, fuj.....

wiadomo jak sie kogos zna osobiscie to zupelnie inaczej sie go postrzega niz tylko z tv czy z kina

moje dziewczyny jeszcze nie spia, normalnie nerwicy dostaje jak przychodzi wieczor, nie wiem jak mam zrobic zeby chodzily spac bez problemow

pewnie jakby w dzien nie sypialy, choc hanka juz rzadko spi w dzien

z kolei jestem zbyt wygodna zeby Helena nie spala, bo zazwyczaj ja tez wtedy kimam:sorry2:

zyje juz wyjazdem, jeszcze tylko 3 dni i jedziemy:cool2::cool2::cool2:

jesuuuu, jakie tu znajomości są:cool2::cool2::cool2:
No to ja jedynie mogę się pochwalić że sprzedawałam wycieczkę Wójcikowi dłuższemu z Ani Mru Mru i Cugowskim chyba wszystkim:cool2: hehe

A co do lubię/nie lubię to powiem tylko że NIENAWIDZĘ polskich komedii romantycznych, nie trawię, nie znoszę, rzygam tym samym wiecznie scenariuszem i zakończeniem i aktorami.
wyjątek to Lejdis (Agaton;-)), no ale tu żadne mroczki i zaokścielne cichchłopki nie grały. I git.

A lubie filmy z Linda, Pazurą (,,kiler' to ulubiona po ,,Sami swoi" komedia;-)), nienawidze z naszymi teraźniejszymi pseudo mroczkocichopkami.

nona
- zapraszam na 3 dni do mnie, wyśpisz się, a potem przyjedziemy do was;-) W okolicach 31;-)

atol- ach, jak zazdroszczę... Pozdrów Skrzyczne ode mnie!!;-) I życze udanego pobytu!!!! A na długo?

aaa - Belluci bardzo lubię, zwłaszcza po ,,Asteriks kontra Cezar:cool2:"

Dla Mnie Bellucci to w "Malenie" bodajze byla hitem. Nie, no dla mnie to kwintesencja kobiecosci i seksapilu. Hmmmm... byc jak ona:-p.
A co powiecie o Tomeczki Cruisie? Palant dla mnie jakich malo.
I jeszcze bardzo lubie filmy z Samuelem L. Jacksonem.
Mlody i stary Stuhr super. Ale mieszam w aktorach:-p.
Polskie komedie romantyczne? Wsie na jedno kopyto, choc czasem zdarza mi sie obejrzec. Lejdis nie ogladalam:eek:, jakos tak wypadlo. Ale Testosteron ogladalam:happy2:.

Dita nie dam rady przyjechac teraz, za duzo roboty i wszystkich ustawien.Pisze sie do Ciebie w okresie okolowakacyjnym- nad ten Zalew. Na tydzien. Za to my z Kate oczekujemy na was!!!!!

Sugar nie przyjade ze swoim starym, bo jedzie pociagiem, nie dostal sluzbowego auta:eek:. Ale mam z nim umowe, ze w lutym ja wsiadam w pociag i jade do Ciebie na weekend na popijawe. Najlepiej w pierwszej polowie:cool2:. A Stary zostanie z bachorkami. Bedzi ci pasowac?

A Trojmiasto to na 90 % tez w lutym, chyba w drugiej polowie bede moze. Jutro bede znac szczegoly.
Ale sie nazwiedzam:cool2::cool2:

Nonek, dla mnie też w Malenie super :tak: A polskich filmów to jakoś nie oglądam, bo dla mnie to polscy "aktorzy" nie umieją grać. Lejdis mi się też podobało. Ogólnie polskie filmy to czasem mają fajny scenariusz ;-)

U nas etap "a co to, a po co to, a dlacego". Śmiechowo jest.
Wczoraj oglądaliśmy foty z balu przebierańców. Pepego za bardzo nie ma (albo jest z wyglądu jak dziecko upośledzone), podejrzewam że podobnie jak w domu na widok aparatu leciał go wyrwać pani ;-) I ma tylko zdjęcia jak się gdzieś przypadkiem zagapi

To wrzucam :happy2: Nasze dwa przebrania: Misio z lumpa, za którego przebrany jest kolega Mikołaj, bo Pepe nie chciał oraz Pepe za piłkarza
dsc07036ox0.jpg

Zdjęcie pozowane, Pepe i piłka (oraz Lenka i dziewczynka nowa jakaś nieznana):
dsc07056un4.jpg

A tu Pepe jako piłkarz od stóp do głów:
dsc06977rp1.jpg

sugar, pochwal sie w koncu jakie to fabuly i produkcje o ktorych czasem wspominasz :tak: bo jakas nuta tajemnicy sie rozsiewa ;-)

ja pracowalam w teatrze polskim i wspolczesnym we wroclawiu, min ze skibinska, pierzakowa, ale to raczej "gwiazdy" teatrow wroclawskich i kilku gniotow na ktore patrzec nie moglam i nie bede mogla raczej

ze znanych osob znam kilku zasluzonych zolnierzy, i pare tancerek (nie rurowych) ;-) hehe no i znam cichopka i mialam okazje poznac polanskiego

lejdis nie ogladalam (ma ktos na plycie?)
ale mnie naszlo na "diabel ubiera sie u prady" albo "27 sukienek"

a tak w ogole to sie chwalilam ze Blanka raczkuje?
w ogole to straszny lotr z niej i lobuz cwany! chyba bede miec wesolo...

aaaaaaaaaaaa plllllissssssssssss potrzebuje przepis na buleczki drozdzowe z serem!

reklama
hej babulce!

jaa, ale mowimy nadal o aktorach seksownych, czy aktorach dobrych? ja o seksownych mowilam poki co ;-)

nonek
, SUPER! jak szukasz lokum to tez zapraszam :tak: musimy jakis fajny plan wymyslic na twoj przyjazd :-D ile bedziesz miala czasu? koniecznie musisz obejrzec gdanska starowke i monciak, poza tym koniecznie wreszcie na jakies wieczorne wyjscie! wlasnie sopot proponuje! co wy na to, trojmiastki?
Roni, jakby co, to tez na noc zapraszam, jakbys nie miala gdzie spac po bibce! ps mam do ciebie sprawe na ns.

ale to moze uruchomimy watek o spotkaniach, jak juz bedzie blizej :-)

laski, mniej wiecej od tygodnia w ogole nie karmie, nawet lyka. i nic mi sie nie robilo, mleko ani razu nie wezbralo, cycki puste. a tu nagle od wczoraj lewy - ktory w ogole od dawna nie pracowal praktycznie - mnie boli. zrobil mi sie taki guziol. fak. co z tym zrobic, bo boli coraz mocniej..?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry