reklama

mamusie grudniowe:)

Nieistotna wstała jednak o godz. 10:00 i to było straszne, o 11 miała być następna próba... Marcin /jej facet/ już zakochał się w synku... co wróży pomyślność dla całej Rodzinki...

może /jak będzie mogła i chciała/ Nieistotna wyśle mi zdjęcie Małego na komórkę, to je tu umieszczę :-D

Sa_runia - jeśli możesz, to zrób osobny wątek... TYLKO LISTA MALUSZKÓW + ZDJĘCIA.... żeby była tylko jedna strona i bez komentarzy, co???

reklama
oj Nieistotku wspieramy cie z calej sily i slemy moc usciskow dla calej szczesliwej rodzinki. z kazdym dniem jestescie coraz blizej wyjscia do domku, a wtedy calkowicie zapomnisz o bolach i z Filipkiem na piersi kazdy dzien bedzie cudny...:tak:

Sa_runia - dzięki...
Wieści od Roni - wszystko OK! dziś latam po sklepach... Jasiek nie chce wyleźć :):-D

A ja spadam - robić obiadek...

Aha - u mnie też nic się nie dzieje :no: tylko skurcze przepowiadające są jakby częściej... i wczoraj odstawiłam magnez... hmmm zobaczymy...

Wieści z frontu:

Nieistotna, SMS, godz. 15:16, 2.12.2006:

"Obrzęk już się wchłonął. Mały jest piękny. Ma okrągłą i drobną buzię. Jest grzeczny i cichy. Nie mogę się nim opiekować, bo umieram z bólu. Jakieś lipne tu mają znieczulenia, hehe...Nie mam aparatu w komórce, więc na fotki musicie poczekać aż wyjdę. Całuję"

Bidulka ta nasza Ilonka ( dopiero teraz sie dowiedzialam, ze to moja imienniczka;-)). Ale pewnie jutro juz sie lepiej poczuje. Z godziny na godzine bedzie lepiej. Ale sama wspominam ten cholerny glod! A tu nic nie wolno. Maciek potajemnie mi kanapki szmuglowal. Ciesze sie, ze maly jest zdrowy.

Kate dziekujemy za info!
Nieistotna trzymaj sie !!!
Roni to pewnie cisza przed burza ;-) !!

a ja sie dzisiaj dziwnie czuje! ciagle boli mnie ta pachwina+noga, mam skurcze przepowiadajace, ale nie sa jakies wyjatkowo meczace!

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry