reklama

mamusie grudniowe:)

reklama
a ja jestem przygarbiona od kiedy mi sie biust znacznie powiekszyl, czyli tak bedzie moze juz 10 lat:szok: . i mialam nadzieje ze brzuszek podczas ciazy mnie zmusi aby sie konkretnie wyprostowac, wiecie mialo ciagnac do tylu, ale mnie nic do tylu nie pociaglo, nadal mam palaka na plecach jak mi mama mowi.:sick:

hehe
moja przyjaciolka wlasnie wrocila z 3 tyg laby na Bali i oswiadczyla ze rozpoczela romans z brazylijskim kierowcą formuły 1 hehehehehe
opatrzony oczywiscie zdjeciami

bsz ja juz chce gdzies wyjechac znowu!!!

a my tu o takich przyziemnych sprawach jak obnizony brzuchol hehehe

Roni, ja też miałam takie kazania. a więc powiedziałam że nie siedzę, a siedzę:dry::dry:
a tak w ogóle to poczytałam trochę na ten temat, i nie udowodniono dotąd, że komp szkodzi dziecku.

O ,jak fajnie Kate,że juz w domciu...
Sugar - jeszcze pojeździsz po świecie!! tylko w romanse z kierowcami to raczej się nie wdawaj...:-D
Roni - olej tatusia, bo jesteś u siebie i jesteś dorosła i po prostu traktuj jego wykłady jak nowe wiadomości prosto z poselskich ław.;-)Ja całą ciążę pracowałam przy kompie 8 godz dziennie i tym sposobez jestem mega wyrodną matką:)

eee tam z tymi pierdolami o kompie!
jest tyle rzeczy, ktore szkodza, ja sie tam nie przejmuje!

sugarspunsister ale kolezance fajnieeeee (mowie o bali nie o romansie :-D ) !!!!
tez juz bym gdzies chciala pojechac!!
wczoraj zeby troche oderwac sie od tematu porod, skurcze itp przegladalam sobie rozne oferty wycieczek np z serii "zima pod palmami".
ojj ciekawa jestem kiedy gdzies bedzie mozna sie ruszyc...

WITAM!!!
Jestem Agnieszka i pochodzę z Iławy.Mam prawie 21 lat i chciałabym podzielić się z wami moim szczęściem a mianowicie że już nie długo zostanę mamą bo jestem w 9 miesiącu ciąży,termin porodu mam na 27.12.2006 :-).Fajnie że istnieje takie forum jak te:happy: gdzie można podzielić się z innymi przyszłymi lub obecnymi mamusiami, swoim szczęściem:-).Ja oczekuję synka który na imię będzie miał ALAN :happy:.Strasznie przeżywam to co mnie czeka i nie ukrywam mojego szczęścia,nie mogę doczekać się przyjścia na świat mojego maleństwa :-).Miło mi was tu wszystkich poznać:happy:.
POZDRAWIAM
CAłUSY PAPA

reklama
WITAM!!!
Pozdrawiam wszystkie obecne i przyszłe mamusie:-).Sama już nie długo zostanę mamą i miło mi będzie dzielić się z innymi szczęściem jakim jest dziecko.Jestem w 9 miesiącu ciąży termin porodu mam na 27.12.2006 i oczekuję synka któremu na imię dam Alan.
POZDRAWIAM!!!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry