reklama

mamusie grudniowe:)

Witaj Agnieszko, pojawiła się kolejna oczekująca grudnióweczka nice;-)
Mój maluszek robi mi rewelke w brzuchu, już z nim rozmawialam zeby sie pospieszył z wyjsciem ale jak narazie nic:no: Zdążyłam się nawet poksyksać z mężusiem:dry: tak sie wpieniłam że nawet Filip to odczuł bo dał mi niezłe boksy w żebra i nie tylko:baffled: ale już ok, doszliśmy do porozumienia:huh: jeny co za wieczór, i kto by przypuszczał no.
Ahh dziewczyny wiecie co ja w takich momentach łapie naprawde dołka i bardzo chce aby ten moj dzidziulek zaczął się wyklówać

reklama
mój to chyba nadpobudliwy będzie :laugh2: żadko kiedy jest spokojny łobuziak. A wy macie dziewczyny spokojne maleństwa, pozazdrościć;-)

Hej Kinguśmy to się już znamy!widzę że co nie które mamusie spać nie mogą?!:-) Miło mi tu gościć.Jest pózno a ja nie mam ochoty na spanie, moje maleństwo chyba też nie bo strasznie się wierci:-).Pewnie kolejna noc będę miała nie przespana(bo ostatnio słabo śpię,prawie że wcale) a tak bardzo marzę aby przespać spokojnie caluśka nockę,tak bardzo brakuje mi snu a na dodatek wszystko mnie boli,do rozwiązania ciąży zostało mi 19 dni.Tak bardzo bym chciała aby mój synek był już z nami w domku:happy:.A podobno jest tak że z chłopcami to się ciążę przenosi czy to prawda???nie wiem?!

witamy kolejna grudniówke.
ja nie słyszałam aby chłopców się przenosiło. U nas raz dziewczynka raz chłopaczek się rodzi :-D :-D :-D

Ja moja córcia za bardzo w leniuszka się bawi to mój mąrz robi jej pierdzioszka w okolicach bużki i od razu się budzi. hihihihihih

Hej Aga, owszem znamy się. Ja się własnie szykuje do snu, mam nadzieję że w nocy skurczyki mnie złapią i w koncu zacznę rodzić:-D Wam też życzę kochaniutkie ekscytującej nocy;-) DOBRANOC!

Hej Aga, owszem znamy się. Ja się własnie szykuje do snu, mam nadzieję że w nocy skurczyki mnie złapią i w koncu zacznę rodzić:-D Wam też życzę kochaniutkie ekscytującej nocy;-) DOBRANOC!
witam grudnioweczki jestem bratowa czarnej i milo mi poinformowac ze lezy bidulka na porodowce z rozwarciem na 3 i skurczykam.dla niej ta noc napewno bedzie ekscytujaca.jest przy niej mezus i ja wspiera:-) .milej nocki

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry