reklama

mamusie grudniowe:)

uch dziewczyny ja wróciłam własnie z wyprawy praktiker -media markt plus geant
padam troche
ale za to mamy nowy kapitalistyczny 32 calowy telewizor lcd hehe
moj ukochany jest wniebowziety
ustawia wszystkie kanaly i bardzo madrze przy tym mruczy:-D

reklama
Kingus...no cos ty!!!
Gdyby nas tu nie bylo to forum umarloby...kazda z nas jest wazna...
Mamusie grudniowe ...grudzien juz zaraz bije do polowy..kazda w lekkich nerwach..Nie ma sie co dziwic.
Mi zostaly...tylko 2 dni do terminu i nic sie nie dzieje a przeciez nie siedze i nie czekam jak debil...tylko zyje,ruszam sie i staram sie nie myslec.
...hihihih.Ty chociaz masz meza zeby sie wspomoc,a ja prawie 2/3 ciazy sama ...Czekam na naturales bez samca.Tatko przyjedzie dop za tydzien

hellou... u mnie dzisiaj zdecydowanie dziwnie... strasznie zle sie czulam i myslalam, ze wymiekne... bolal baudzo zoladek, glowa, dzidzius niemrawy, strasznie dziwnie boli mnie dol miednicy, jakby jajniki, co jakis czas skurcz (rzadko), w ogole mam wrazenie, ze ktos mi tam na dole miesza jakims ostrym nozem... co jakis czas (co kilkanascie sekund czyli :-p ) przeszywa mnie taki jakis prad czy cus przez caly brzuch (od dolu do gory)...
maly chyba schodzi w dol na serio, ale ruszac sie zaczal teraz i nie wiem, co bedzie z tego. raczej nic ;-)

brzuch nadal "BARDZO" wysoko w skali moich cioc i znajomych ;-) heh...

dzisiaj nawet ja mam dosyc, tak zle sie jeszcze nie czulam :-(

Kicia, współczuję.. mi tam najlepiej śpi się w dzień. w nocy kibelek co godz, rwanie nóg i takie tam atrakcje..
Asiu, to może maluch też czeka na tatusia?
ciekawe na co czeka MOJ??

Kulka,aenye...wspolczuje,ale juz nie duzo zostalo
U mnie standardzik..w nocy jak zwykle spokoj i brak powodow do narzekan.
Ja juz po sniadanku

pierwszym:baffled: :baffled: :baffled: :baffled: :baffled: :baffled: :baffled: :baffled:

reklama
Kulka -z drugiej strony ,ze bez taty i wogole...ehhh
Optymistycznie podchodzac do rzeczy-przynajmniej mnie facet nie denerwuje
Czyzby Mikolaj czekal na tate...???nieeeeeeeeeeeeeeeeeeee
to mama czeka na Mikolaja...chyba robi sie ze mnie zaborcza mamusia

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry