reklama

mamusie grudniowe:)

A ja stwierdziłam że moja córcia chyba opuści domek w styczniu, bo chce byćmłodsza o jeden roczek :-D Ja jej dam. Niech tylko nie postanawia wielkiego dnia na Sylwestra, nie wiadomo co to się będzie działo tutaj w szpitalu skoro francuzi nawet po butelce wina wsiadają za kierownicę !!!!

Współczuję wszystkim które nie mogą spać w nocy, jak ja. No i zazdroszczę strasznie tym które śpią bez dolegliwości. Ja mam stan bezsenności nocnej już od 5 miesiąca ciąży!!! a lepiej nie bedzie po porodzie :wściekła/y:
A poza tym mam zero skurczy (nawet nie wiem jak to wygląda), nawet brzuch mi już nie twardnieje.

reklama
Pingwinek - No właśnie mi tez przestał twardnieć. Zero objawów. Czuję się świetnie oprócz tego,ze po maratonie w hipermarkecie nie mogę stac przy kasie bo mam uderzenia gorąca i zawroty głowy - chodzić moge, ale stać nie mogę!!!
A oczywiście nikt ciężarnych w kolejkę nie wpuści - bo ,,jak miała siłę po zakupy przyjść, to może sobie i postać" - :baffled:

Kinga - a to co za dół????
Kto cię niby nie zauważa???
My???
No chyba żartujesz!!!
Po prostu napięcie już chyba zenitu sięga i każda wlepia oczęta w zdjęcia dzidziuśków - ale gdybyś wkleiła swojego brzusia, to byłoby super - w końcu zaczynamy być mniejszością z balonikami;-)

aenye,Kicia - bardzo poważnie mówię - na wasze dolegliwości jedno lekarstwo - PORÓD, hue hue hue:-D:-D:-D

Asia, Kulka - Ja przynajmniej wiem, na co moja Natalka czeka - na LUTY, heehhe

No, jak się jeszcze któraś niedoceniona poczuła, to proszę sie na forum wygadac i pokląć - coś poradzimy:)))):laugh2::cool2:

Witam wszystkie mamusie:-)
Strasznie zazdroszczę tym mamusiom które mają poród już za sobą i dzieciątko mogą trzymać w ramionach.Jest to na pewno niesamowite uczucie i przeżycie.Ja również bardzo chciałabym mieć poród za sobą i tą kochaną istotkę mieć już w domku:happy: no ale muszę cierpliwie czekać bo do rozwiązania zostało mi jeszcze a może tylko 17 dni,tak tak mój termin jest na 27.12.2006.A mój synek tylko się wierci,kręci i rozciąga:-D,na razie nie przepowiada żadnych skurczy, tylko w nocy spać mi nie daje i strasznie drętwieją mi nogi.Na dzień dzisiejszy czuję się fatalnie,odczuwam ogromne zmęczenie i najlepiej położyłabym się spać ale szkoda mi dnia marnować.Wiem że każdej z nas nie jest lekko ale musimy to przetrwać,ja nie ukrywam że boję się porodu ale staram się o tym nie myśleć.Musimy być dzielne dziewczyny!!!

Tak jakoś poprostu mi dziś dziwnie jest:-( myslę dużo o porodzie, o tym kiedy mój synek zacznie się wyklówać, nie moge się doczekać już, chciałabym mniec to już za sobą i to własnie najbardziej wpływa na dzisiejszy mój nastrój. Pogoda też dziś nieciekawa, pada deszcz i jest ponuro więc może i pogoda ma na mnie wpływ. Smutno mi jest i źle..:-( i mam momentami nerwa:wściekła/y:. Co za dzień jeny..tylko płakać

uch
pogoda za oknem do bani
siapi i wieje i wogule bleee
dlatego te doły sie plączą:szok:
ale co tam damy rade ;-)
jade zaraz obejrzec kolory wózka na żywo bo o kompromis w moim stanie mi trudno
dziewczyny jeszcze nigdy moja decyzyjność nie byla na tak krytycznie niskim poziomie heheheeh
u mnie noc jak zwykle spokojna tylko wstanie na siku i juz
współczuje babeczkom co nie moga spać
ale juz niedługo mina ciążowe dolegliwości a pojawia się dzieciowe :-D
jakby co pamiętać :

KOMANDOSI NIE PĘKAJĄ!!!

:cool2::cool2::cool2::cool2::cool2:

sugar ja też noc miałam spokojną, tylko co wstawałam siku i doskwierał mi ból krocza przy wstawaniu i przewracaniu sie z boku na bok:dry: mam wrazenie jakbym kamienie miala miedzy nogami. Jeżeli chodzi o podejmowanie decyzji to doskonale cie rozumiem bo u mnie jest to samo, masakra. Mąż czasami się nawet wkurza o to na mnie że tak trudno jest mi się zdecydowac i podjąć jakąs decyzje, a ja wtedy się jeszcze bardziej denerwuje:wściekła/y: nie wiem czy faceci to rozumieją..

reklama
Ja mam decyzyjność zaj***istą właśnie wróciłam z Ikei bogata o 2 komody, łóżko, szafkę, lampy i inne ciulstwa i zajeło mi to raptem 2 godzinki :tak:
Kinga mnie też krocze napie***dziela a obracanie się w nocy to koszmar :eek:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry