Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
W piatek ide do gin i będę błagać z całych sił żeby można było przyspieszyć by na święta być w domu z LII. 21.12 mi odpowiada;-) ale zobaczymy czy sie zgodzi. Kinga dziekuję za czcionkę. Pingwinek śliczniutki awart. Pozdrowionka.
Powiedzcie mi kochane gdzie są przenoszone z "przyszłych mamuś" wszystkie miesiące które giną np teraz listopadówki??? Czy tzn że wszystko co tu piszemy zniknie??? I nie bedzie do tego dostępu??? A nasze porady i zakupy i fotki?????????????????????????/Nie mogę tu tego sprawdzić (słaby przesył)
No bo z tego jak się czuję to nie sądzę żebym przed 28.12 czyli termin z OM urodziła. Mimo że rozwarcie na 2 i bez czopa ale nic mi nie jest, a ostatnio to wogóle coraz lepiej śmigam.
HEJ LASECZKI!!!
Właśnie wróciłam z miasta i jestem padnięta,najpierw poczta potem szpital(badania bo muszę mieć komplet badań na piątek ponieważ czeka mnie wizyta u ginekologa),urząd pracy a potem zakupy, mam dość.I w końcu śniadanko mogę teraz już zjeść:-).
luckymama...trzymam kciuki że lekarz się zgodzi,bo szkoda abyś święta w szpitalu przeleżała jak przecież mogłabyś być już w domku z maleństwem.Poproś ładnie pana doktora a na pewno się zgodzi:-).3 mam za Ciebie kciuki.