reklama

mamusie grudniowe:)

reklama
Czarna - witamy!!!

Dziewczyny!!! SMS-y możecie pisać do mnie... ja jestem codziennie na bb i na pewno przekażę dalej infosy:

mój numer /gdyby ktoś nie pamiętał lub nie miał/: 0505 222001

heh
żadnych niespodzianek ;-)
rano oczywiście znowu zaspałam na badanie moczu i hbs
w koncu jak przyjdzie co do czego nie wpuszcza mnie do szpitala :-p

jutro mam termin wiec musze sie udac do szpitala i ładnie się pouśmiechac :cool2:

Wracam swiezo od gina
..wszystko jak zwykle w porzadeczku.Rozwarcie na 3 cm..kiedys sie zrobilo tylko nie wiem kiedy.Pewnie Mikolaj dziala sam-sprytny gosc.
Za to na jutro mam sie stawic w szpitalu..heh
Maja mnie przebadac...bo po 12h moze sie cos zmienic po badaniu i jak bedzie cos sie zaczynalo to mnie zostawia.Jak znam zycie to mnie zostawia ,ale nie na wywolanie tylko na wczasy pt:"POCZEKAMY ZOBACZYMY"
kate_less..jak bedzie cos sie dzialo to bede pisac do ciebie.Zmienilam nr,ale nie bede juz robic zamieszania na liscie kont Grudnioweczek.Poczekamy na sa_ree .:tak: :tak: :tak:
Jak cos to napisze ze to odemnie i bedzie jasne.
No chyba ze wroce do domu i bede dalej czekac:-) :-) :-) :-) :-)

Kurcze a jak jutro juz urodze..??
ale sie bedzie dzialo...uuu la la la:eek:

Asiu życze ci jak najlepiej, ciekawe jak wyjdzie ci w tym szpitalu czy cie zostawią czy jak.. ale najważniejsze abys urodziła szybciutko i bezkonfliktów, trzymam kciuki. Ja mam termin na piątek, ale do ginka ide w poniedziałek i ciekawe co mnie tam czeka, może tez mnie zatrzymają w szpitalu:confused:

Ja już ledwo chodzę, tak mnie boli to krocze:no: uczucie jakbym kamienie nosiła. Skurczyki czasami jakieś złapią ale to jeszcze raczej nie to. Z tym że są coraz bolesniejsze skubane!

reklama
Kasia ja sobie chętnie zapisałam twój numer i jak coś to napisze do ciebie, podpisze się jako Kinga85 z bb wiec bedziesz wiedziała.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry