reklama

mamusie grudniowe:)

reklama
A mi się w końcu brzuch opuścił i trochę mnie w krzyżu łamie. W końcu jakiekolwiec objawy na zbliżający się poród bo już miałam dosyćtej totalnej ciszy, a i malutka wierci się w kanale niemiłosiernie.
Ja chcę ją 22! Nasza data z mężem. Poznaliśmy się, potem ślub też 22.

Nasza data to 8 (poznaliśmy się i ślub), ale wolę w tym miesiącu;-). Chyba że 28 (moje urodzinki) bo Lilus i Tomek maja 12:-), ale myśle że najprędzej bedzie 24.12 Jakos tak czuję...

Hej!!!
U mnie na razie bez zmian,samopoczucie jest ok,tylko czasami narzekam na ból krocza ale jak tylko wstaje i rozchodzę to jest już ok.Poza tym znalazłam sobie zajęcie robie super piękna półkę z kartonów na jakieś tam pierdołki dla małego:-).Dziś sobie wszystkie elementy powycinałam a jutro będę oklejać kolorowym papierem i montować,mam nadzieję że wyjdzie tak jak sobie to wyobrażam ;-).Ja uciekam dziewczyny,idę położyć się spać bo dzień miałam dziś bardzo meczący.Zycze wszystkim spokojnej nocy.3majcie się laseczki
Pozdrawiam papa
Buzka;-)

Ale fajnie Agnieszka że możesz spać, ja mam już niechęć do kładzenia sie spać bo mam bezsenne noce, od dobrych paru miesięcy. Budzę się już co 1,5 godziny. Tyle dobrego w tym wszystkim że wcale nie jestem niewyspana rano, ale mąż ma gorzej bo się przeze mnie nie wysypia.
Luckymama masz urodzinki 28 ale grudnia?

hellou,

ja po wizycie, maly wreszcie w kanale!!!!!!!!!!!!! super :-) i baaaaaaaaardzo ruchliwy. rozwarcie ledwo 1 palec z trudem. i poza tym cisza. ale lekarz jest dobrej mysli ;-)
ja tez, bo mnie brzuch boli ;-) od harcow Ptysia.
normalnie szaleju sie najadl.

zmykam robic dekoracje :-)

dzis kolejny maraton - 43 paczki zapakowane i wyslane (oczywiscie nie sama!), maraton po sklepach, seks i 3 kawy. moze sie udalo!?

hehe buziaki ;-)

A ja chciałabym przed świetami, aby już razem na świeta być w domku z maluszkiem i spedzić rodzinnie urodziny mojego męża (25.12.2006) na pewno byłby szczęśliwy że jest już jego synek, ja też bym sie cieszyła. 25 to też data naszych zaręczyn.. no ciekawe kiedy Filipek zechce zrobić nam niespodziankę grudniową :happy:

reklama
Aenye to juz niedlugo! Ciesze sie, ze wszystko jest jak nalezy.
Ja ide powiesic Majeranke u cyca i ide spac. kolorowych snow dziewczyny i jak najmniej wstawania nocy na siusianie;-)!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry