pingwinek
MAMA MERCUNI I SARENKI
Ach te nasz kochane pociechy....
ZATRUDNIĘ SILNĄ OSOBĘ DO BUJANIA DZIECKA W BUJAKU!!!!
Dzisiaj mam powtórkę z wczoraj, znowu od 5 rano nie chce pożądnie zasnąć i ciągle głodna! Czy to w okolicach drugiego tygodnia jest duży wzrost dziecka i to pozorne zmiejszenie laktacji?
Jutro z Polski przyjedzie do mnie Espumisan (nic z simticonem) nie zanalazlam we Francji
i herbatka z kopru włoskiego. Mamusie które używają obu rzeczy jak mam to stosować?
ZATRUDNIĘ SILNĄ OSOBĘ DO BUJANIA DZIECKA W BUJAKU!!!!
Dzisiaj mam powtórkę z wczoraj, znowu od 5 rano nie chce pożądnie zasnąć i ciągle głodna! Czy to w okolicach drugiego tygodnia jest duży wzrost dziecka i to pozorne zmiejszenie laktacji?
Jutro z Polski przyjedzie do mnie Espumisan (nic z simticonem) nie zanalazlam we Francji
i herbatka z kopru włoskiego. Mamusie które używają obu rzeczy jak mam to stosować?
Roni, a czemu Ci kazał?? Pingwinek, ja daje troche herbatki miedzy posilkami albo troche wiekszą ilosc jak juz faktycznie ma kolke. proporcje bedziesz miec napisane na opakowaniu.tylko lepiej nie dawac jakiejs wiekszej ilosci kopru, jesli dziecku nic nie dolega bo bedzie miec rewolucje w brzuchu.raz tak zrobilam