reklama

mamusie grudniowe:)

brrr nawet nie chce sobie przypominac tego barbarzynskiego pobierania z pietki!!! boziu, jak to musialo bolec!
chociaz moj maly wyl w zasadzie tylko wtedy, kiedy wyl Ronikowy Jasiek! hehehee na swoje badanie sie uspokoil ;-)

a moje slonce dzis spi slicznie niemal caly dzionek.. kurcze.. az sie martwie, co bedzie z noca!..

hihi :-) moj Anjeli normalnie!

reklama
aenye bedzie spal! Wczoraj Maniana przespala praktycznie cala dobe. Dzis gorzej, ale chyba w brzusiu jej cos jezdzi. Chyba za duzo coli wypilam. Ale sie nie drze, ani nic, tylko sie troszke prezy i przez to wybudza. Ja zaraz uciekam spac, chyba idzie zmiana pogody. Zasypiam na stojaco. Dzis mi zalozyli cyfre+ i mam teraz kilkaset kanalow, ale nie mam sily po nich latac.

A ja jestem chora!!! Pomóżcie....

mam zajebisty katar, załzawione oczy, czerwony kinol i się ch..wo czuję!
Czyli klasyczne przeziębienie... nie mam gorączki i nie bolą mnie mięśnie, całe szczęście, że to nie grypa... narazie lecę na dozwolonych kropelkach /euphor... coś tam i homeogene/ + rutinacea + gorąca kąpiel...
macie inne sposoby????? bo cały czas karmię piersią i musi być git!!!

Grzac sie i jeszcze raz grzac sie, mozesz brac oscilococinum( homeopatia), mi ostatnio pomoglo o dziwo, na kaszel Stodal(homeopatia). Ani syrop z cebuli, ani za bardzo czosnek( chyba, ze Natali nie bedzie przeszkadzalo melczko czosnkowe). Natala nie powinna zalapac od Ciebie, bo ma od mleczka przeciwciala i jest silna. Na katar Ci moze pomoc inhalacja z soli Iwonickiej. Mnie ostatnio na nogi postawila. Kupuje sie w aptece i straczna bardzo dlugo. A jak lubisz piwko, to niech maz Ci zrobi szklanke grzanca( z cynamonem, imbirem, cytryna i ewentualnie miodem) i do lozia sie wypocic.Ale tylko jedna mala szklanke! Reszta dla niego... To tez dobrze stawia na nogi!

a ja jeszcze raz polecam WICK VAPORUB!!! to prawdziwa rewelacja! nacierac dekolt i plecki, zakutac szalikiem i rano prawdziwa ulga! a ja dla zlagodzenia czadu smaruje tylko pod nosem ;-) i czasem dekolt, jak mocno mi katar i kaszel dolega.. fantastyczna rzecz.. mi po tym katar w 4 dni znika zupelnie!

hehe nonek my przed porodem zaserwowalismy sobie pakiety hbo i canal w naszej aster kablowie i zakupilismy wielki tivi tak zebym biedna czasami miala gdzie oderwac sie od rzeczywistosci pieluchowej ;-)

Hej babeczki

wlasnie po calym dniu walki uspalam malego
bylam rano w szpitalu ale nie bylo miejsc (zwala) i lekarka stwierdzila ze wogole nie bedzie klasc malego :eek:
no dobra, mowie
znow mam nalapac siusek na posiew czyli znow bedzie zaszczana cala lazienka, mama i synek
za tydzien znow badanie krwi
ma bardzo slaba morfologie, kryzys żelaza i bilirubina mordująca czerwone krwinki zrobily swoje
poziom szkodliwej bilirubiny spadl z 0.43 do 0.3
mam przepajac malego glukozą i podawać lakcid
i to tyle

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry