reklama

mamusie grudniowe:)

Dziewczyny macie pozdrowienia i ucalowania od sa_ry. Jest teraz u rodzicow i nie ma tam dostepu do neta, ale jest myslami z nami:-):-):-)

reklama
Ja mam dzis w domu swieto

Moj maly swiadomie sie do mnie usmiechnął
do tej pory rechotal sie po jedzeniu, czesto dosc glosno ale dzis zrobil to swiadomie .. cudo

a tak wogole to moj maly ma wiotką krtań dlatego tak charczy i zachowuje sie jakby sie dusil, w szpitalu mi o tym powiedzieli

ekstra nieistotna
ja tez juz na to czekam :)
chociaz tez sie smieje
co do spania to w nocy budzi sie juz po 4-5h tak jak u kazi
dzisiaj nawet dal mi "pospac" do 12!!! nakarmiony o 9 lezal do 12

rany laski boje sie tylko nocy i tej wichury co idzie
sama juz jestem niespokojna a nie chce myslec jak maly
psy tez cos wesza
maly lezy od godziny i sobie kweka i sapie

wow w koncu jestem. zalatwialismy dzisiaj kaske dla malej, jak sie uda to dostanie 850euro wyprawki i 150euro co miesiac do 3 roku zycia, ale zobaczymy czy jednemu panu urzedasowi sie spodoba to ze mamy firme w polsce a chce my kaske na dziecko urodzone we Francji.

Moja tez potrafi sie powkurzac przy cycu ale ja przynajmniej wiem ze to z braku mleczka i musze szybko mezusia prosic aby flache przygotowal. czasem ja przetrzymam i mala usypia, wtedy budzi sie za godzinke, a w godzinke chociaz 1/3 cyckow sie napelni.

Moja mala ubustwia spac na brzusiu i spi wtedy po 2-3 godziny, wiec to wykorzystujemy :-D

Ale miałam noc... Mini zwyczajnie mnie okupkał aż 4 razy!!! Hehehe. Kupa śmiechu i stęka tak głośno że Lila budzi:-). Ale jeszzce jakoś żyję. Oj z dwójką strasznie mało czasu dla siebie!

Bo Jaś to duży chłopak :-) Najadł się i spał :-)
Strasznie fajnie, że wam tak długo śpi. Piotruś tez wydłuża nocny sen, niedługo też będzie tak spał, mam nadzieję :-D

A dziś Piotruś kończy miesiąc :-)
Z tej okazji robimy bibkę dla dziadków, co przychodzą go odwiedzić
:happy:

WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DLA DZIECI I MAMUŚ Z OKAZJI ICH ŚWIĄT... tych, co były i tych, co będą i tych, co są...

Żeby nie zapomnieć, składam po prostu życzenia...

Natalka śpi normalnie ok. 6 godzin w nocy, co się ma tak... zasypia ok. 22, budzi się ok. 3 w nocy, je i idzie spać... budzi się ok. 7:00 i powtórka... śpi do ok. 10.

wróciliśmy z pierwszej wizyty u lekarza dzisiaj. Michaś był ważony - 4960 waży :-) spory chłop. obwód główki 39 cm. wszystko jest ok. był bardzo grzeczniutki, nawet nie pisnął. zobaczymy co bedzie przy szczepieniu :-D mamy przesympatycznego doktorka.

mały spi w nocy niezle. zazwyczaj wstaje kolo 1 i kolo 5. nie moge narzekać. wysypiam sie. w dzien tez nie marudzi. tfu tfu...... zeby nie zapeszyc :)
dzisiaj to mialam o 1 w nocy problem bo przez te wichury pradu nie bylo, a tu trzeba bylo malego przewinąc. swieciłam komórką męża która ma fukncje latarki. oczywiscie jak juz michas byl przebrany i suchutki a ja sie nagimnastykowałam wlaczyli w momencie prąd :baffled:

reklama
Dee - złośliwość rzeczy martwych :-D a Michaś to kawał chłopa... i dziś zaczyna być niemowlakiem:) koniec okresu noworodkowego... gratulacje

A my do lekarza dopiero we wtorek, jak Nat skończy 7 tygodni... to będzie pierwsza wizyta u lekarza + szczepienie... ja nie musiałam chodzić wcześniej! dlaczego wy chodzicie wcześniej do lekarzy? macie taki przykaz? czy tak same z siebie? bo ja zgłupiałam...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry