reklama

mamusie grudniowe:)

reklama
no bez kitu.. jakis wirus, co sie przez bb przenosi chyba? ;-)

Kate_less - to nie plesniawka! bylam u lekarza, to powiedzial, ze wszystko z tym jezyczkiem jest oki i zeby nawet nie przemywac. troche sie dziwie i mysle, ze warto byloby przemyc. ale nie mam pojecia jak, moj maly ma zaraz odruch wymiotny ;-(

jak sie myje jezyczki????? przytrzymuje oba policzki, brode, nic nie daje..

mój Filip miał kolkę...dopiero co biedectwo usnęło:-(
a ja juz mam dość:sick: koszmarna nocka... dobrze ze o 3 zmienia mnie mąż a ja pośpie..

U mnie dziś rekord - od 21:30 do 3 - przerwa na karmienie - i od 4 do 8:30 dalej spał. Cyc mnie normalnie rozbolał na maksa i się obudziłam o tej 8:00 żeby odciągnąć trochę. Oby tak dalej! :happy:

Milka, skoro jest oki (to nalot od mleka), to nie ma sensu tego likwidowac, cudowac z gencjana itp. chcialam ewentualnie zwykla woda przemywac, ale nie umiem.

uwaga, laski!! wczoraj szperalam w necie i okazuje sie, ze Aftin, chociaz popularny, nie nadaje sie do podawania niemowletom! w ogole nie mozna go podawac dzieciom az do 11 r.z.!! ponoc zawiera bardzo szkodliwe, toksyczne tetraborany... tak samo Linomag! zawiera kwas borowy...
wege.dzieciak.pl :: Zobacz temat - Ple

kasia_z to super wiadomość! Fajnie że twoj dzieciaczek już tak ładnie sypia. Mój Filip tez potrafi dłużej pospac nawet 4h.

reklama
kurde, ucielo mi posta.

no, niby wszyscy tego uzywaja i nic sie nie dzieje, ale lepiej wiedziec, niz nie wiedziec.

co do spania - moj wczoraj chyba tez w jakas spiaczke zapadl, normalnie spal z przerwami caly dzien, o 22 zapadl w ciezki sen, spal 2,5h (az go obudzilam, cycki mnie bolaly i nie wiedzialam, czy mam isc spac, czy nie), wykapalismy, nakarmilismy i dalej padl (po jakichs 5min od nakarmienia!!!). obudzil sie o 5.30, nakarmilam, spal do 9!!!

teraz znowu spi ;-) hehe..

to te wichry chyba :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry