reklama

mamusie grudniowe:)

reklama
Kaszel- normalne gdy sycho w powietrzu, Piotrusiowy "system obronny" organizmu działa, dobrze jest bo bez gorączki;-) Roniaczku ściskam Ciebie bardzo bardzo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Bądź dzielna. Ja też czekam. Najgorszy jest początek...

oj, Roniaczku.. strasznie mocno cie sciskam, kochana!!! dacie rade... masz teraz malego Mareczka przy sobie.. :-) wielki buziak!

kate_less - super pomysl z ta pielucha, wyprobuje :-) na szczescie misiunka nie boli jezyczek, uff :-) bo by nie pil. co nie? a ten uwielbia cycusia :-)

laski, no to dobrze, ze nie ja jedna mam taka "lewa" lewa piers.. :-) nie wiem, od czego to zalezy.. no ale sie nie poddaje, daje z dwoch.. chociaz sama prawa bym tez wykarmila. :-)

Filip dzisiaj znowu bije rekordy w spaniu. to juz trzecia "drzemka" - ostatnie trwaly 3 i 2,5h. wczoraj bylo tak samo.
nasze dzieci polubily spanie ;-)
bomba! oby tak dalej :-)

hej laski
po pierwsze mam info od Agi1401- pamietacie ja???
Jeszcze nie urodzila i ma z tego powodu strasznego dola i jak napisala az wstydzi sie wchodzic na BB, ma wyznaczony termin na wywoływanie na 15 stycznia, sama nie wie dlaczego tak pozno.

A propo cycuszkow,mnie tez jeden bardziej pobolewa przy karmieniu, ale dla odmiany prawy.

A propo jezyczka, moja kruszynka ma czasem bialawy jezyk, ale mi sie wydaje ze to od mleczka, jednakze jak was dzisiaj poczytalam to wpadlam w schize ze to plesniawka i ze ja boli, bo akurat dzisiaj strasznie sie wnerwiala przy jedzeniu, ale umiecie nastraszyc ;-) ;-)

Ja nadal mam niedobory mleka, ale coz skoro moja pijaweczka jest glodna co 40 minut to cycki nie nadazaja poprostu, no i mam dola z tego powodu bo nie chce zeby ona jadla butle codziennie musze jej ja podac :no: :no: :no:

Jezu niech Aga szybko do nas wraca i nie gada wiecej glupot :)

U mnie wieksza jest prawa piers i jeb..na sie rozciągła ech
zbieram na lifting piersi

Wspólczuje wszystkim slomianym wdowkom. Cieżko byc sama z dziecmi.
Jak sie ma kryzys trzeba liczyc na siebie. No ale musicie dać radę

Kicia ten potworek w moim awatarze to nikt inny jako moj ukochany Czesio z "Włatców Móch"
Polecam pon, wt, czw, piat 00.40 i środa 20.00 i 21.30 na TV4
Animowany serial dla dorosłych :)

reklama
dobra. ja nic nie mowie, maly nadal spi :eek: to juz... 3h!!! szok. ciekawe, czy sie zara obudzi czy nie. nie wybudzam ;-)

jejku, Aga... pingwinku, pozdrow ja od nas, powiedz, zeby nie swirowala i weszla tu, my jej dodamy otuchy! powiedz, ze wspolczujemy jej bardzo! bidulka...

hehe, Roni ;-) ale bez zartow, ja czasem glowke malego przykrywam pieluszka tetrowa, kiedy nie moze zasnac. i w ogole wtulony w pielusie zasypia az milo.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry