reklama

mamusie grudniowe:)

reklama
ja tylko na chwilke bo mala jest dzisiaj niemozliwa!!! pewnie czuje ze taty nie ma i moze robic z mama co jej sie podoba

Dostalam od AGI smsa ze jest na porodowce, ma 3cm rozwarcia , bardzo ja boli i sie boi. Odpisalam jej ze wszystkie ja pozdrawacie.

Caluje i znikam do mojej terrorystki:wściekła/y:

Czesc dziewczyny! Nareszcie mam dostep do kompa. Pozwolilam Julce zagrac w jakas gre na kompie i komputer padl. Kurde, myslalam, ze mnie trafi!
Zaraz powysylam "usnij wreszcie". Przepraszam, ze tak pozno, ale nie z mojej winy.
Marianka nareszcie zaczela jesc spokojniej z piersi, nie musze sciagac pokarmu. Bo juz mnie piersi bolaly od sciagania. Mam nadzieje, ze wyjdziemy na prosta.
Trzymamy kciukasy za Age!

Trzymam kciuki za Agę :-) Niech jej szybko pójdzie! :-)

Ja dziś pokulałam się do pediatry z tym kaszlem - oczywiście mały symulant super zdrowy jak zawsze. Kaszel może być od suchego powietrza, kazał zakroplać nosek solą fizjologiczną albo morską 4 razy dziennie. Na ropiejące oczka dostaliśmy Tobrex.
A teraz mi nie chce chłopak spać w ogóle, tylko sobie kwęka.
Zauwielbiał pozytywkę co dostał od babci - psa z szeleszczącymi żółto-fioletowymi uszkami - gapi się i trąca uszka zamiast spać, łobuz jeden ;-)

aga w koncu!!!! bedzie dobrze

moj dzisiaj spal od 22 do 10( o 2 i 6 jedzenie) i do teraz lezy sobie w lozku z tata grzeczny i oglada swiat!!! boski jest
ja cos sie juz wkurzam bo mu to oczko ropieje i chyba pojde po jakies inne krople szit

Ciiiii....moja śpi już 30 minutek.
Sugar z tym oczkiem to u mnie wraca czasem jak zapomne regularnie przemywać solą fizjologiczną. Ale nie wiem czy to normalne że tylko z tego oczka płyną łezki???

reklama
Moja dziś w nocy się wściekła. Usnęła o północy, do 3 rano budziła się co 10,15 minut. Potem co godzinę. Wstała o 8. Wyglądam, jakby mnie ktoś pobił;):oo::eek:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry