reklama

mamusie grudniowe:)

reklama
Jestem już mocno wkurzona na urzędy - Zus, opieka, gmina, pzu, i inne takie:baffled:
Od początku załatwiamy z mężem wszelkie becikowe, zasiłki itp i nie dostaliśmy jeszcze ANI GROSZA:baffled:
Mało tego - ja nie dostałam jeszcze od zusu mojej pensji za grudzień, nie mówiąc o zasiłku porodowym. Becikowe mamy dostać po... 20 lutego:szok:
Ubezpieczenia dobrowolne dostały nasze wnioski 3 tygodnie temu i nadal pusto na kontach, demyt.
Szlag mnie już trafia, bo do końca stycznia 200 zeta na koncie i rachunki do zapłacenia na 800.
Normalnie nie ma bata na tych urzędasów pieprzonych:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Boze Roni ja tez chce takiego anioleczka ktory tak spi. Ja chce pospac chociaz 5 godzin w nocy bez pobutki

AGA pisala do mnie ze juz 12 godzin ma skurcze a rozwarcie nadal 3cm i nie chca jej nijak pomoc w bolu.

To musze powoedziec ze u mnie przyszla polozna (jak bylo 2cm) spytala sie czy bardzo boli, ja do niej ze jeszcze znosnie i wytrzymam, a ona czy nie chce "glupiego jasia". Bardzo sie ciesze ze tutaj rodzilam.

Marze o tym by moj maly spal chociaz 4h

od 3 dni nie zrobil kupi, to chyba przez ten Lakcid bo do tej pory robil codziennie, nie wiem jak mu pomoc

w srode znow ide z nim na klucie do szpitala :( a zólty jest jak cholera

Trzymam kciuki za Agę :)

Nieistotna wspolczuje wam.
Moja tez od 2 dni nie robi kupki, a caly czas pierdzi, a ja ciagle z nadzieja zagladam do pieluchy, az mala sie zdziebko wkur...... i jak tylko rozpinam ubranko to ta ryczy jak oszalala!!!!

Dziewczyny, czyli wasze pociechy "dorosly" do wieku w jakim Majeranka przestala robic kupki sama. Kiedys robila conajmniej jedna dziennie (na poczatku po kazdymn jedzeniu).Teraz jest tak, ze co kilka dni nie wytrzymuje i wywoluje kupki. Ale dzis sukces! Sama zrobila pierwszy raz od Sylwestra! Mam nadzieje, ze wreszcie zacznie sie to normowac. Ale pamietajcie dzieci moga robic kupke nawet co 7 dni.
Ja dostalam berecikowe nawet nie wiem kiedy. Pismo o przyznaniu przyszlo kiedy kasa byla na koncie ( w polowie juz wydana). A ja sie zastanawialam, ze bankomat jeszcze mi przyjmuje karte i daje kaske;-);-);-)
Majeranka spi okolo 20 godzin na dobe. Ma raz tylko dluzsza przerwe w spaniu popludniu lub wieczorem. Ale czesciej sie budzi na jedzenie, przewiniecie itp. Dlatego trudno mi powiedziec, kiedy idzie wieczorem spac. Ogolnie to o 21 ja karmie, spi do 24, karmie, spi do 4-5, karmie, spi do 7 ( ale w miedzyczasie sie kreci).

reklama
Nat śpi tak jak Majeranka, ale rano do 9. Czyli kąpanie ok. 20, jedzonko ok 21... potem jeszcze jedno jedzonko ok. 23 i śpi do 4 rano, je w 10 minut i śpi do 9 czasem budzi się wcześniej ok. 8 to zje i śpi do ok. 10.
Jeśłi chodzi o kupki, to Mała w nocy ich nie robi i siusia mało... jak wstanie, to wtedy robi kupola... na dobę idzie nam około 5 pampersów tylko:)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry