reklama

mamusie grudniowe:)

reklama
Hej..

a my dzisiaj mamy szczepienie /standard + Hib/ czyli 3 kłucia... no i pierwszy bilans:) zobaczymy ile Nat przytyła i ile urosła... ciągle ma lekki katarek... mam nadzieję, że to nic wielkiego... mam sucho w domu i z tego to wynika... akwarium i ręczniki mokre nie pomagają... zakraplam jej nosek solą morską i wyciągam glutki aspiratorem Frida /REWELACJA!!! gruszka niech się schowa:-D /... no zobaczymy!
Pozdrowionka dla wszystkich :-)

Rajuśku ale macie fajnie ze wasze dzieci choć czasem pośpią w całośći po 5 godzin. Mój Miniś budzi sie na karmienie w nocy co 1,5godziny:wściekła/y: !!! A w dzień je co 2 max!:tak: I mam to co Kasia_z na początku, za szybko i za duzo mleko wypływa i mały troszku mocniej przy odbijaniu ulewa. Boże jak ja potrzebuje snu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! A jeszcze Lil w ciągu dnia...!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Help!!!!! Ja chce Tomka w domu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Choć na chwilę!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:sick:

A z pierdzioszkami świetnie mu wychodzi. :tak:
Wiecie co Lil jak był taki jak Miniś był zupełnie inny!!!:laugh2:
Dostałam nowe- czytaj zupełnie inne dziecko i uczę się wszystkiego jeszcze raz od nowa!!!:-D :baffled:

Nieistotna u mnie dopiero po 5 dniach stosowania kropli (antybiotyku) zaczeło się poprawiać i oczko przestało ropieć :tak:
pingwinek bardzo się cieszę że cycuś wystarczy :-D
kate_less chyba też muszę kupić fride bo nie mogę gruchą Milence wszystkich glutków wyciągnąć a drze się przy tym jak cholera :eek: no i daj znac jak tam bilansik ;-)
luckymama współczuję męczarni możesz sobie z Ditą przybić :sick: nocnego wstawania :-p

Dita:tak: :happy: no i niedługo bedę wygladać jak widmo!!!
Będę "widmozmora"...:-p :laugh2:
Zachciało nam sie drugiego dzidzia. Hihihihi.
Ale mimo wszystko i tak nie zamieniłabym tego na nic innego!!!! ZA NIC!!!!!:no:
Uwielbiam moich trzech chłopaków!:-D :-D :-) :blink: :biggrin2: :cool: :yes: :happy:

Dziewczyny rozpiera mnie radosc dzis! Wlasnie sie dowiedzialam, ze za ok miesiac bede miala meza juz na stale w domu. Zmienia prace i bedzie we Wroclawiu pracowal!!!
La la la, li la...spiewac mi sie chce!

Luckymama i Dita - współczuję :eek:
Ja nie wiem, jak bym sobie sama poradziła, ledwo dociągam do 17:00, kiedy Darek przychodzi z pracy i mnie ratuje :-D

Luckymama - mój cały czas ulewa i wymiotuje, tylko teraz jakoś 0-2 razy dziennie wymiotuje i ulewa tak co 2-3 karmienie (mimo odbeknięcia nawet kilkukrotnego jak odkładamy to ulewa). Nie wiem, co to za fenomen, ale już się przyzwyczaiłam. Trochę już jest z tym lepiej, więc może całkiem wyrośnie...

My robiliśmy wczoraj bilans-auto na wadze kuchennej. W miesiąc nasz Piotruś przybrał 1,5 kg!!! :szok::-):-) Niezły z niego ssak!

U mnie sam zasypia, w dzień i w nocy. W sumie nie mam siły go usypiać, więc przy cycku zaśnie jak u was, odkładam to się budzi. To zostawiam go obudzonego w łóżeczku i sam sobie zasypia. Jak ryczy to biorę na ręce aż się uspokoi, ale zanim zaśnie odkładam. W sumie zasypia ładnie i też nie ma problemu w dzień, bo jak nie śpi to sobie ogląda zabaweczki i sam się sobą zajmuje. Ale od początku nie wymagał noszenia na rękach, może dlatego tak łatwo poszło.

A dziś makabrycznie je. Robi tylko 10-15 min przerwy na sen i ciągle je :eek::eek::eek: Ja z głodu mało nie padłam. Od 5 rano do teraz... Na razie się uspokoił i lezy w łóżeczku, ciekawe jak długo...

reklama
Wiecie co, ja to jestem jakas tepa. Dopiero dzis odkrylam kalendarz na farum, nigdy mi nie byl potrzebny a dzis sie nudzilam i postanowilam sobie poogladac. Moj Boze, az mi sie szkoda. Moze zaraz jeszcze cos odkryje?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry