reklama

mamusie grudniowe:)

reklama
sluchajcie, ILE RAZY POLOZNA PRZYLAZI DO DOMU? u mnie byla raz, ok 3tyg temu.umowila sie wczesniej na wizyte.tymczasem przed chwila dzwonil moj ojciec, ze przyszla do nich siostra srodowiskowa(niewazne, ze nie mieszkam tam juz 7 lat i ze podalam w przychodni aktualny adres).teraz musze do niej dzwonic i sie umawiac. nie rozumiem co ma na celu takie wpadanie znienacka.chce mnie przylapac na piciu wodki czy jak?:laugh2::baffled::eek:swoja droga mam niezly syf,ide sprzatac..

moja polozna jest co tydzien a jak teraz mialam jechac do waw to sie sama przypomina i dzwoni
super babka

ja dzisiaj bylam na szczepieniu
ukluli babla w dwie nogi, bylo wielkie nieszczescie of kors ;-)
mial 5w1 i jeszcze pojedyncza
wazy 4350!!! od urodzenia 1150 do przodu
ma tylko jakas wysypke na twarzy i cos miauczala dr ze to moze byc skaza i dostal jakas masc
ale ja cos czuje ze to sciema bo cycka nie dostal jakos od tygodnia a wsowa nutramigen a tam mleka nie ma
no nic zobaczymy

ilonka polska sluzba zdrowia nadaje sie o potluczenie o kant dupy!!!
platne szczepionki( no bo kazdy zaplaci zeby nie kuc dziecka 6 razy!!) w szpitalach robia lache! pies im morde lizal wszystkim
NIE DAJ SIE!!!

Sugar - praktycznie wszystkie dzieci po urodzeniu mają mini i mega wysypki, to reakcje i lekkie uczulenia na cokolwiek - nawet na dotyk. Zwykle to mija po kilku tygodniach (przypomnij sobie nonka i Majerankę, jaką miała wysypkę i przeszło) a więc nie martw się na zapas.

Jupiiii - 20 km ode mnie ruszył wyciąg i dość fajny stok!!!
W najbliższym czasie śmigam poszusować!!!
Chrzanię to, że jeszcze mi sie połóg nie skończył.:-p

Kulka u mnie położna się nie pokazała bo jest chora :wściekła/y: ale pieprze bylam z Milenką u pediatry wszystko git więc się baba może brać na ryj :tak:
sugarspunsister moja też ma od kilku dni jakąś wysypkę i pediatra powiedział, że na razie niczym nie smarujemy, jak nie zniknie za 2 tydnie lub się będzie powiekszać da jakąś maść a tak nie widzi sensu ;-) więc zgadzam się z Tobą od razu sterydy walić maluszkowi jakaś głupota :no: możesz poobserwować jak się będzie nasilac to wtedy smaruj :dry::tak:
Ditka to smigaj na narty jak masz taką okazyje :cool2:
Roni21 ja też muszę zrobić porządek w ciuszkach bo moja już wyrosła z 56 i teraz biega w 62 i 68

reklama
Ja byłam z Nat u lekarza we wtorek, o czym już pisałam....
też ma jakąś wysypkę na buzi i lekarka kazała smarować maścią z witaminą A.
Powiedziała - nic więcej nie stosować! to smaruję... zobaczymy...
Ilonka - trzymam kciuki za was!!!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry