reklama

mamusie grudniowe:)

Dita jedź na prześwietlenie - będziesz spokojniejsza... a Małej na pewno nic nie jest...

Wieści od Nieistotnej - Mały już po usg i próbach wątrobowych i nie jest źle. Czekają na wyniki toxo i Ilonka się niepokoi... Filip znosi to dzielnie, gorzej z Ilonką... tym bardziej, że na początku Mały leżał w salce z płaczącą, maleńką dziewczynką z porażeniem mózgowym, z domu dziecka...

Co do artykułu - dzięki za słowa otuchy... będę informować o następnych...

Roni - ja dostałam twój numer telefonu:) dzięki... i gratuluję mieszkania!!!

reklama
..aenye mojemu malemu pomaga gripe water!
daje drugi dzien dopiero ale juz widze efekt, mniej sie prezy i duzo poprykuje! kupka tez jest pare razy dziennie.
ta wode polecila mi kolezanka, ktorej mala miala kolki do 4 czy 5 miesiaca i wlasnie ta woda tylko pomagala!
dzieci sa rozne i rozne rzeczy na nie dzialaja, trzeba probowac!
przy infacolu tez nie widzialam roznicy.

ja mysle ze dla takiego maluszka chyba lepiej chuste, choc nigdy nie mialam dziecka w chuscie na rekach, ale wydaje mi sie to mniejsze obciazenie dla kregoslupa.
nosidelko tez bedziemy chcieli kupic ale takie gdzies od 5-6 miesiaca i najlepiej na plecy - ala stelaz!

Roni ja dostalam - dziekuje bardzo :-)

Kicia, bylam u neurologa ze wzgledu na niedotlenienie przy porodzie.podobnie jak Ty mam pilnowac zeby wiecej patrzyla w lewo, dawac wit B no i wrocic za miesiac.nie wiem, jak powinna wygladac koordynacja ruchow u takiego malucha wiec nie mam porownania.
Dita, idz na przeswietlenie na wszelki wypadek.
Roni,gratuluje mieszkanka.to kiedy sie przenosicie? w sierpniu?
a mnie wlasnie zatrzymala straz miejska-za...przechodzenie na czerwonym swietle:angry:nie wyrobilam i powiedzialam im co o tym mysle i nie podpisalam mandatu wiec pewnie niedlugo przyjdzie do domu rachunek z ta najwyzsza kwota.*****, w jakim kraju my zyjemy??

Na razie nie byłam na tym prześwietleniu. Mała zachowuje się normalnie. Niepokoi mnie tylko to zniekształcenie główki czy też guz, ale pediatra powiedział, że można się wstrzymać z prześwietleniem, jeśli nie ma innych objawów - wymiotów czy nietypowego zachowania.

A to skierowanie to jest do szpitala, a nie na samo prześwietlenie. Jak pomyślę o tym, co przechodzi Ilonka albo co przeszła Kasia_z to mi się niedobrze robi. Strasznie se boję tylko żeby czegoś nie przeoczyć. Dziś w nocy to chyba w ogóle nie będę spała.

Kurde, jak się boję...

Dita, przeswietlenie warto by zrobic ale jak nic sie zlego nie dzieje, to moze popros o skierowanie na samo przeswietlenie?tyle ze wowczas troche sie czeka... wspolczuje nerwow:sad:ale raczej nic sie nie stalo.niestety duzo dzieci spada z kanap...zdaje sie ze Marianka niedawno?

Dita jedź na prześwietlenie :tak: mi i mężowi po wypadku w szpitalu mówili ( bo obje mieliśmy wstrząśnienie mózgu), że po urazach głowy niepokojące objawy pojawiają się kilka dni, tydzień później :tak: więc lepiej dmuchać na zimne niz później latać w nerwach.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry