reklama

mamusie grudniowe:)

reklama
a moje dziecie aniol wcielony!!
spal ladnie do 9 potem karemienie i lezal ze mna w lozku do 12!!! zasnal ok (10 30)
potem szama i znowu spi albo oglada sobie rozne ciekawostki ;-);-)

szukam jakiejs nianki poza tym
zeby mozna skoczyc gdzies wieczorami
dzisiaj np fajna impra sie szykuje i zastanawiam sie co by tu wykombinowac
( juz w waw jestem :-p)

Nieistotna strasznie mi Was zal i bardzo mocno trzymam kciuki ze w Szczecinie Wm pomoga i beda bardziej kompetentni lekarze, moze i bedzie lepiej ze spaniem przy Filipku, bez mrowek i na jakims materacu przynajmniej. Calujemy obydwie z córcią.

Sugar ale masz superowo ze swoim aniołkiem, nasza od 7 juz nigdy nie spi, a tak wogole to od 4 zawsze jej sie zbiera na gazy albo robienie kupola!!!. Ale od wczoraj mamy z Niemiec HIPPA herbatke z kopra (W FR totalnie nic nie maja naturalnego nic a nic!!!)i chyba z gazami jest o wiele lepiej, ale nadal jak robi kupcie co dwa dni to az placze i zal mi jej i po 30 minutkach meczarni daje 1/3 czopka, bo nie moge na to patrzec.

Dzisiaj moja kruszynka przestala byc noworodkiem, wiec byla wizyta u lekarza przytyla od najnizszej wagi 900gram i urosla 5cm. Jest zdrowiusia.

Pingwinku, swoja droga, ostatnio pisalas, ze wywalczylas u siebie rzeke mleka!!! GRATULUJE! to wielki wyczyn :-) mi by pewnie sie na poczatku drogi odechcialo. dzielna z cebie kobitka :-)

Wiadomosc od Nieistotnej: dzis odstawiam piers na dwa dni. Podejrzewam ze bedzie po juz pokarmie bo przez zmeczenie mi zanikal. kurwy kłuły go 9 razy przez 20 min. Plakal az sie dusil.

Słuchajcie... u Nieistotnej... szpital, to powtórka z rozrywki... znów nie można spać na oddziale!!! Co za kurwiszony jedne!!! Lekarka się zdziwiła, że Filipek ma ciemiączko na 0,5 cm!!! ale nie wyjaśniła jej o co chodzi!!! Co to możę być??? Poza tym kłuły go jak wyżej napisane!!!

reklama
I jeszcze syf: gotują wrzątek i wrzucają tam mleko w proszku /utrata wartości odżywczych/ i podają to przez cały dzień!!! /może być już zepsute wieczorem/, matki podgrzewaja to na kaloryferze!!! bo inaczej nie można... i do picia podają zwykłą herbatę! Ludzie... gdzie my ku..wa żyjemy? w jakim kraju? w którym wieku???

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry