reklama

mamusie grudniowe:)

to jest po prostu przegiecie co sie dzieje w tych szpitalach. czy ja dobrze zrozumialam ze robia mleko rano a potem go nie wkladaja do lodowki przez caly dzien??bo w lodowce moze stac 48 godz(sama robie na zapas).mam nadzieje, ze jak juz postawili diagnoze to beda potrafili jakos pomoc.ale telewizja by sie tam przydala. a pisala moze Ilonka czy w Szczecinie jest lepiej?

reklama
Kulka - to są właśnie wieści ze szczecina k..mać!!!:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Z tą Uwagą to jest mysl. To naprawdę trzeba nagłośnić. Cos okropnego. Gehenna po prostu. Paranoja. Średniowiecze.

Jej, straszne z tym szpitalem. W Gdańsku o niebo lepiej...
Jakby co niech Ilonka ucieka do Gdańska...
Trzymam kciuki bardzo mocno!
Cholestaza to taka diagnoza trochę jak zapalenie, głównie muszą odkryć przyczyny żeby leczyć. Mam nadzieję, że się coś wyjaśni. W końcu duże miasto, może przynajmniej lekarze lepiej zdiagnozują...

dziewczyny o tym samym myslalam wczraj - uwaga albo interwencja bo to jest skandal normalnie!! :wściekła/y:

biedna Ilonka i Filipek , dobrze ze on nic z tego nie bedzie pamietal!!

mam wiadomosc od Nieistotka:

lekarze mowia ze to prawdopodobnie zoltaczka pokarmowa i bedzie git, czekaja na wyniki.
ma zmienic diete. ciemiaczko obserwowac, ale sie nie martwic.

nareszcie jakies dobre wiesci :-)
baaaaardzo sie ciesze!!

No właśnie!!! nareszcie coś konkretnego... Kicia mnie uprzedziła z dobrymi wieściami!!!
z tym mlekiem - jak dziecko nie zje, to nie dostanie nowego i matki podgrzewają na kaloryferze...

reklama
Moj Boze,szlag moze trafic czlowieka. Ja jak urodzilam i nie mialam pokarmu, pielegniarki dawaly mi w buteleczce mleko. Jak Majeranka nie wypila wszystkiego wsadzaly podpisana buteleczke do lodowki. Pozniej tylko podgrzewaly. I nie zdarzylo sie nigdy, aby mleko stalo niewiadomo gdzie. W tzw. Kuchni mlecznej byly podgrzewacze do butelek. Co zmiana pielegniarek byly podawane nowe butelki. A nie byl to szpital nowoczesny. Stary i biedny. Poklasztorny budynek. Ale pielegniarki do rany przyloz.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry