reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

mamusie grudniowe:)

ja sie wybieram na shopping spree do NY :-p:-p:-p
tylko musze nabyc wize i zostawic bachoros u babci
a potem hulaj dusza piekla nie ma :rofl2:

no i to sie mega oplaca, uwielbiam zakupy w USA, szczegolnie teraz jak dolar stoi jak stoi:-p

no ale u mnie to nie predko, jak na razie musze uciulac kase na podatek:crazy: i skombinowac kase na kurs T:crazy::crazy:

reklama
dziewczyny normalnie mam przebłysk dobrego nastroju! WOW:-D

a w sumie to dzieki mojemu mężowi:tak: kupił mi kosmetyki z avonu, podkład.. puder rozswietlający, krem na noc nawilżający.. w ogóle szok:-) no ale pozytywny szok!
A ja na punkcie kosmetyków mam jobla hehehe:laugh2:

milego wieczorku!!!!!!!!

ZAPRASZAM NA BLOG happyfamilia - Onet.pl Blog

heh - aenye - może i tak zrobimy ,ale jak dokończymy dom... W tej chwili nawet jeśli chceilibyśmy do Egiptu tylko we dwoje - potrzebujemy jakieś 2500. Jadąc na Węgry całą rodziną wydamy max 1300, za resztę kupimy np płytki na korytarz na górze i nie musimy nikogo prosić o zostanie z glonami (co nie jest proste, Andrzeja mama schorowana, nie zostanie z dziećmi, moja mama pracuje a z tatą na tydzień dwa glony...:szok: raczej odpada, wystarczy że siedzi z nimi kilka godzin dziennie:tak:)
generalnie du pa, nie zanosi się na to żebym w najbliższym czasie zobaczyła jak wygląda lotnisko, nic to, słonko i winko na Węgrzech na razie wystarczą;-)

Wyjeżdżamy dokładnie 21 maja o 4 rano - dojeżdżamy na 11, ropakowujemy się, biegniemy na baseny i słonko do 17, potem na ,,miasto" - winko, może gulasz,winko, lody, winko, potem winko w domku, i tak razy 4 dni - w sobotę po 17 odjazd do domu, przyjeżdżamy w niedzielę o ok 2 nad ranem, całą niedzielę degustujemy winko przywiezione z Węgier;-)

hehe
A tak dokładniej to za nocleg w domku płacimy ok 35 zł/ os (znając kate to znajdzie w tej cenie pobyt za cała rodzinę:cool2: ), za wejście na baseny (bajka po prostu, brodziki z cieplutką wodą dla dzieci,sztuczne fale, gorące wody, bąbelki itp) ok 12 zł/os/dzień

Dita to ile jest kilosow na Wegry? Tak krotko jedziecie??? Gdzie dokladnie jest ten raj na ziemi?

no to dojeżdżasz na wieczorek zapoznawczy z winkiem w roli głównej (jeju, czy wiecie że wino które u nas kosztuje 18 zł tam jest po 4-5 zł??) i też git:tak::tak::tak:

o - a tu stronka o tym magicznie zatłoczonym ale fajnym miejscu ;-)

nonek - od nas to jest 5 godzin jazdy pięknymi autostradami. Bez porównania do tłuczenia się 10 godzin po dziurach nad nasze morze:-:)-:)-(

o, masz odległości:
Odległości:
z Warszawy - 660km
z Gdańska - 970 km
ze Szczecina - 1070 km
z Poznania - 815 km
z Łodzi - 640 km
z Wrocławia - 710 km
z Lublina - 550 km
z Krakowa - 420 km

reklama
Do góry