reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

mamusie grudniowe:)

reklama
sara zycze Ci aby synkowi nic nie wykryli w oczkach, bedzie dobrze!

Ja to sie chyba z Wami nigdy nie spotkam..:-( a szkoda.
za daleko mam, a wy mieszkacie blisko siebie szczesciary ;-)

No bardzo blisko.... przeciez Szczecin, Wroclaw, Siedlce to tak obok siebie leza. No, w skali Europy to tak;-). Kinga na pierwszym spotkaniu i drugim zjechalismy sie praktycznie z calej Polski. Wiec nic nie stoi na przeszkodzie...
Jedynie my z Kate mieszkamy najblizej siebie ( okolo 35 km) i widujemy sie czesto.
No Manka spi od przeszlo 2 godzin, Julce nic nie jest. Teraz mi zaczyna byc zimno.
sa_raa a czemu idziecie do okulisty??? Cos sie dzieje? Jak Twoja uczelnia?
Dita dokladnie, Istebna rulez. Tam naprwade bylo zaje fajnie. I nawet jak nas duzo by sie nie zebralo to i tak trza sie wybrac!

yoo ale mi akurat bedzie sie chciało jechac tyle kilometrów heh
a jest ktos w ogole z moich okolic??:confused: ciekawe...

miłego popołudnia

sara zycze Ci aby synkowi nic nie wykryli w oczkach, bedzie dobrze!

Ja to sie chyba z Wami nigdy nie spotkam..:-( a szkoda.
za daleko mam, a wy mieszkacie blisko siebie szczesciary ;-)

Tak, tak...:tak::tak::tak:

Londyn, Szczecin i Wrocław... to rzut beretem przeca:-D

Miłeczko kochana - szykuj Istebną na wrzesień, plizzz :))))

reklama
Do góry