reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

mamusie grudniowe:)

Nieistotna, dzie;nego masz synka... kurcze, a jakie prpgnozy, kiedy sie skonczy to latanie po szpitalach? a ty zrezygnowalas z pracy ze wzgledu na 'chorobe' malego? a on chodzi do pkola?

Milka, ano.. u mnie nie waza, wierza na slowo ;-)

a wkleje tu, coby sobie i wam ulatwic ;-)

troche nas :-)

Feluś :-)

mina :-D

4 stopnie do piekielka :-D

i rodzinnie :-)

z tata :-)

krolowa pszczol:

poranek w wielodzietnej rodzinie :-D

moj "maly" Masio...

cygan :-)

pilkarz:

i rowerzysta :-)

czyli cala moja duma i milosc w tych czterech lebkach :-) (tatuś incl.)

reklama
Pati - śliczne zdjęcia, cudna rodzinka:tak: Jak sobie radzicie w ogóle? Pomaga wam ktoś? Macie czas dla siebie?
Feluś do MAsia podobny, ale i tak, każdy z trzech jest inny:tak:

nieistotna - powiedz coś wiecej, kurde, niby bywam na fb, ale nie trawię tego burdelu i odrobinę powiedzmy że jestem w temacie, ale generalnie to nic nie wiem. Co z Filipem? Skad to się wzięło? Jakie rokowania?

btw luckymama - jeśli nas czytujesz, to powiedz, co się działo? Jaki proces? O co? Dobrze ze juz po wszystkim ale stresu nie zazdroszczę:no:

A i jeszcze powiem, że kupiliśmy tę trampolinę, 2,44m z drabinką, zrzuta sie udała, jeszcze dołożyłam te 80 zł od biedronkowej kropkitv i teraz czekamy na dostawę -ma być po 24.06, dziewczyny nie mogą się doczekać:-)

Zimno:dry:

Ostatnia edycja:
Pati - zdjęcia super :-D najbardziej mi się podoba te z wielodzietnej rodziny :-D

Dita - jak to zimno :confused: u mnie super cieplutko tylko chmurki są więc jest czym na dworze oddychać :-D

Pati śliczna ta Twoja wielodzietna rodzina :-) Aż miło się na Was patrzy :tak:

Dita chorowanie zaczęło się w listopadzie obustronnym zapaleniem uchu, nie mogliśmy go wyleczyć więc zrobiło się wysiękowe zapalenie uchu, zanim doczekaliśmy się przebijania uchu, płyn zmienił się w ropę (byliśmy w styczniu w szpitalu tydzień) w tydzień po przebiciu uszu, płyn powrócił wiec ustaliliśmy na kwiecień ponowne przebijanie uszu i usunięcie trzeciego migdała, ale operacje dzień wcześniej odwołano bo okazał się że wyniki krwi są złe. Skierowali nas do kliniki w Szczecinie gdzie stwierdzono że mały ma chorobe von Villenbranda, zaburzenie krzepliwości krwi (które wyjaśniło dlaczego cały pokryty jest siniakami :sorry2:) ale odsyłają nas teraz do Kliniki do Warszawy by ustalić przeczyne i stopień choroby, bo są lekkie i ciężkie przypadki, a tylko w warszawie robia takie specjalistyczne badania, tam też mają mu zaleczyć krew poprzez podanie czynnika krzepnięcia na tyle by przeprowadzić operacje bo mały głuchy jest jak pień, ledwo już co słyszy, trzeba krzyczeć jak do babci.
Ot tyle :)

Zazdroszcze trampoliny, młody uwielbia ale nie miałabym nawet gdzie tego ustrojstwa wsadzic :(

Aenye z pracy mnie zwolnili bo utargi byly kiepskie i zrobił redukcje etatów :wściekła/y:
A młody śmiga do przedszkola (tylko przez lekarzy dość dużo opuszcza)

Nieistotna - trzymam kciuki za szybką i dobrą diagnozę :tak: my też się przymierzamy do usunięcia 3 migdała bo młoda ma ciągle ropny katar i to ponoć do tego cały syf się bierze :dry:

Nie martw się na pewno znajdziesz sobie inną pracę teraz masz czas, żeby zając się zdrowiem Filipa :tak:

nieistotna - fuj, paskudztwo:no: Mam nadzieję ze już teraz ustalą co i jak. A to do CZD jedziecie? Tam i leczenie i personel działają cuda:tak:
A na trampoline zapraszamy do nas jak tylko przyjdzie;-):tak:

No i my się przymierzamy do migdała, bo młoda w nocy chrapie i bezdechy ma, poza tym chorowita jak tylko się chłodniej robi.

A zimno bo jest 19 st i brak słońca - dla mnie to równoznaczne z -10;-):cool2:

Hej Babeczki kochane
posty na mejla dostaje wiec czytam, ale na pisanie czasu malo :( :zawstydzona/y:

Aenye uwielbiam foty twojej rodzinki, cudne chlopaki na maksa!
Milka 3 maj sie kochana, i waga nie przejmuj. Wazne zeby mloda rosla i byla zdrowa!
Pingwinek pieknie u was! gratuluje piaskownicy!
Nieistotna ja to tylko zdrowia wam zycze :)
Dita trampolina super sprawa! Dziewczyny sie wyszaleja:tak:
Kasiu Z zazdroszcze obslugi w szpitalu! mam nadzieje ze dobrze sie czujesz!

Ja teraz jestem w 22tyg, mam 5kg na plusie. Jem duzo:zawstydzona/y:, tylko naprawde walcze z jedzeniem slodyczy ( co jest dla mnie baaardzo ciezkie bo lody kocham:baffled:). Dzieciaczek rosnie, kopie coraz mocniej. Bruniasty kochany ma maksa, dobrze w szkole sobie radzi, 2 razy w tyg zabieramy go na lekcje plywania na basenie.
Pracuje 6 dni w tyg, po 6 godzin i planuje wytrwac do samego konca :tak: z powodu komplikacji po pierwszym porodzie bede miec cesarke, troche sie boje :sorry2: ale co tam Brunia 43 godziny rodzilam i dalam rade to i cesarke przezyje:-p

sciskam wszystkie mocno!

kasu - fajnie, że wreszcie wpadałaś do nas :-D na którego października masz termin? bo obie mamy październikowe dzieciaki teraz moja niby na 9 :-D

cesarka to bułka z masłem w porównaniu z 43 godzinnym porodem nie masz się czego obawiać :tak:

reklama
Do góry