• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamusie i ich malenstwa 2009

reklama
rubi, jastina, dyta13, marzenka21 gdzie sie podziewacie???:-(;-)

Hallo dziewczynki!
Bardzo Was przepraszam za swoją długą nieobecność,ale mały był chory i przez tydzien na antybiotykach a jakby było tego mało to mi strasznie dokuczała ósemka.Nie mogłam normalnie funcjonować...Ach,ciężki mialam tydzień:sorry2:ale jest już wszystko w porządku:tak:
My od wczoraj rano robimy odcycowanie.Nie miałam zamiaru robić tego tak szybko,ale nasze nocki od dłuższego czasu sa w pół tylko przespane,także nie miałam innego wyjścia:-(Strasznie chodziłam nieprzytomna,a przecież w dzień też trzeba się zająć małym...
Także odciągam się i podaje mleczko małemu w butelce,jak na razie nie jest źle.Spodziewalam się,ze będzie o wiele trudniej:sorry2:

Dziewczyny przeglądam Wasze fotki i muszę przyznać,ze macie super przesłodkie dzieciaczki:tak:
Witam Wszystkie nowe mamusie i ich maleństwa!!!

witan nowa mamusie:-)
lagajka nie boje sie bo jak bylismy teraz u tesciow w polsce przez miesiac to mala spala na duzym lozku sama a ja tylko przechodzilam do niej w nocy na chwile i zasypiala dalej, teraz mamy zamiar wracac do polski i zaczynam myslec o kupnie lozka dla malej.
skarlet nie dawaj jej brokulow, u mnie bylo tak z cukinia,jesli to wysypka pokarmowa to powinna do jutra przejsc

Tami_dj witam!!!:-) ja jestem z podwala:tak:;-) ale moze sie spotkamy na wiosne gdzies w jaworznickim parku???;-)

dyta13 tak myslalam ze synek moze chory bo juz wczesniej cos napominalas:-( duzo zdrowka wam zycze:-) i przesylam fluidki:tak:

scarlet chyba nie masz sie czym przejmowac Zu wazy tyle co roczne dzieci:szok: niby na poczatku powinny przybierac ok 125 g na tydzien a pozniej juz mniej:tak: ta waga troche spowalnia:tak:

wiolka1509 trzymam kciuki za nocne spanie w lozeczku;-)My sie od dzis zabieramy porzadnie za to:tak:zobaczymy co z tego bedzie

witan nowa mamusie:-)
lagajka nie boje sie bo jak bylismy teraz u tesciow w polsce przez miesiac to mala spala na duzym lozku sama a ja tylko przechodzilam do niej w nocy na chwile i zasypiala dalej, teraz mamy zamiar wracac do polski i zaczynam myslec o kupnie lozka dla malej.
skarlet nie dawaj jej brokulow, u mnie bylo tak z cukinia,jesli to wysypka pokarmowa to powinna do jutra przejsc

A wracacie do PL na stale???

Też się dołączam :tak: Mój Xawery urodził się 28 września . Bidulek właśnie zaczął gorączkować ...... ząbki zaczynają dawać znać że zaras wyjdą :-) Ale mój synek twardziel jest :tak: . Służę radą :) Pozdrawiam wszystkie Mamuśki :))

[url=http://www.suwaczki.com/]
[/URL]

Ostatnia edycja:
Też się dołączam :tak: Mój Xawery urodził się 28 września . Bidulek właśnie zaczął gorączkować ...... ząbki zaczynają dawać znać że zaras wyjdą :biggrin2: Ale mój synek twardziel jest :tak: . Służę radą :) Pozdrawiam wszystkie Mamuśki :))

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry