Anna28
Fanka BB :)
Lagajka – to Ty mialas naprawde szczescie z tak bezproblemowym karmieniem. Ja niestety na poczatku przezylam horror. Brodawki mialam strasznie obolale, porobily mi sie krostki a raz to mi nawet krew zaczela cieknac! Na tydzien malego musialam odstawic od cyca i tylko pompowalam. Jak sie wszystko zagoilo to juz moglam karmic piersia bez zadnych problemow :-)
Scarlet – az sama jestem ciekawa ile moj wielkoludzik mierzy teraz. Powstrzymam sie jednak z mierzeniem 3 tygodnie bo wtedy czeka nas wizyta u lekarza.
Wiolka –wydaje mi sie, ze jak twoja corcia zacznie mniej jesc w nocy to bedzie ci latwiej ja przestawic do lozeczka.
Witam nowe mamuski!!!
Scarlet – az sama jestem ciekawa ile moj wielkoludzik mierzy teraz. Powstrzymam sie jednak z mierzeniem 3 tygodnie bo wtedy czeka nas wizyta u lekarza.
Wiolka –wydaje mi sie, ze jak twoja corcia zacznie mniej jesc w nocy to bedzie ci latwiej ja przestawic do lozeczka.
Witam nowe mamuski!!!
piersi obolale za kazdym razem jak Milan zaciagnal to wszystkie gwiady na niebie widzialam, potem ten nawal
w nocy jak wstawalam to po nogach mi cieklo mleko. Ale po paru tyg sie uregulowalo. Na szczescie przetrwalam bez zadnych kapturkow
Teraz przez te dwa zabki boli na nowo bo jak przyszczypi to bol
taki ze ciezko wytrzymac. A ile zamierzacie karmic piersia??? Ja w planach mialam najkrocej 6 miesiecy ale nie dluzej niz 12 m-cy. Czyli powoli wprowadzamy inne posilki i powoli bedziemy rezygnowac z cycusia
Nie chcialabym doprowadzic do tego ze bede siedziec w parku na lawce i podleci moj 2 letni syn, odsloni bluzke i bedzie sobie cycusia ciagnac
slyszalam ze podobno za dlugie karmienie piersia zle wplywa na pozniejsza nauke mowy. Ale o tym juz honda powinna sie wypowiedziec