• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamusie i ich malenstwa 2009

skarlet to naprawde z twojej Zu jest kawal kobiety, moja przy twojej pewnie by wygladala jakby byla z 2 miesiace mlodsza. ale to chyba dobrze ze tak ladnie rosnie...?
lagajka ja tez gdzies czytalam o tej zaleznosci ze albo dzieci ida w wage albo we wzrost

reklama
a co do spania z dziecmi , to niestety Iwusia spi z nami(zdjelismy materaz z lozka,malej wyjelismy materacyk z lozeczka,polozylismy na podlodze i przysunelismy do siebie bo na lozku 140cm ciezko bylo sie pomiescic) ale to glownie wynika z mojego lenistwa bo jak mala budzi sie po 5 razy w ciagu nocy to wygodniej mi jest dac jej cyca i spac dalej.poza tym mala od poczatku bardzo czujnie spi, zawsze jak zasnela nam , na rekach , czy przy cycu i ja odkladalismy do lozeczka to sie budzila.a o tym zeby zasnela w lozeczko to w ogole nie bylo mowy, zaraz zaczynala plakac.

Moja narazie odrabia straty :) ale 5 kg już przekroczyła i zobaczymy ile waga wykaże jutro. W sumie to będzie tylko 5 dni od ostatniego pomiaru więc duża kupa może zrobić ostre wachanie wagi :)

a co do spania z dziecmi , to niestety Iwusia spi z nami(zdjelismy materaz z lozka,malej wyjelismy materacyk z lozeczka,polozylismy na podlodze i przysunelismy do siebie bo na lozku 140cm ciezko bylo sie pomiescic) ale to glownie wynika z mojego lenistwa bo jak mala budzi sie po 5 razy w ciagu nocy to wygodniej mi jest dac jej cyca i spac dalej.poza tym mala od poczatku bardzo czujnie spi, zawsze jak zasnela nam , na rekach , czy przy cycu i ja odkladalismy do lozeczka to sie budzila.a o tym zeby zasnela w lozeczko to w ogole nie bylo mowy, zaraz zaczynala plakac.

pomyslowa jestes:-D:tak:;-) nie ukrywam, ze mnie takze jest to reke bo te nocne karmienia sa wykanczajace. Ale musze sie wziasc za mojego szkraba;-)

fresh jak czlowiek nie ma wyjscia to wtedy kombinuje:-).a ja jeszcze troche poczekam...robie sobie nadzieje ze jak bedzie jeszcze troche starsza to nie bedzie sie tak czesto budzic w nocy.

Zuzie zważyłam gołą i waży tylko 10100g i teraz nie wiem czy się martwić czy cieszyć, bo za mało przybrała. 15 stycznia ważyła 9850 g czyli przez 3 tygodnie tylko 250 g.
Dzisiaj pierwszy raz jadła zupke z brokułem i zwymiotowała troche dwa razy i ma lekką wysypke, więc chyba brokuła odstawie?

Cześć dziewczyny :-)
Z chęcią dołączam do was :-), mój maluch urodził się w listopadzie i powoli się rozkręcamy :-)

reklama
Scarlet może odstaw na razie i za jakiś czas spróbuj... a bardzo ją wysypało?

Tami_dj Hej :) Twój Błażej jest 1 dzień młodszy od mojej Marisi :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry