• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamusie i ich malenstwa 2009

a no widac ze taki nasz los, mamusi znaczy sie:-)
my naszczescie mamy kolki za soba ale na sama mysl dreszcze mnie przechodza:-(
ja tez prasuje zawsze jak mala spi bo inaczej nie da mi tego robic

reklama
u nas wygladalo to w ten sposob ze jednego dnia plakala praktycznie caly czas i wcale nie spala a nastepnego spala caly dzien i budzila sie tylko na jedzenie i spala dalej i tak prawie 3 miesiace. u nas kolki sie zaczely jak mala skonczyla 3 tydzien zycia.mowi sie ze koli sa przewaznie codziennie o stalej godzinie ale to nie prawda kazde dzieck przechodzi je inaczej. a co do lekow to my stosowalismy :infacol, debridat a pomogl nam dopiero espumisan. ale niestety kazdemu dziecku pomaga cos innego, a no i oczywiscie suszarka pomagala:-)

Dziewczyny, zobaczcie jakie moj synek ma duze zabki :-)
wiola, to nawet nie mialas tak zle bo w jeden dzien poswiecalas uwage dziecku, a na drugi mialas troche odpoczynku :)

Załączniki

• teeth.jpg
    teeth.jpg
    28,7 KB · Wyświetleń: 55
reklama
witam mamuśki :-)
pozwolicie że się przyłączę. Moja młoda (4mce i 2 tyg) przechodziła kolki, od 18-19:00 do 22-23:00 płacz non stop ufff stały po skończeniu 3-go miesiąca
teraz ma napady ząbkowe, jeszcze nie ma ale za chwilę mogą wyjść (opinia pediatry) co do kojca bo czytałam że dyskusja na ten temat, to u mnie to by się nie sprawdziło , zresztą niebawem raczkowanie się zacznie:-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry