• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamusie i ich malenstwa 2009

reklama
ja tez mam wozek z dopinanym fotelikiem i Lukasz uwielbia w nim siedziec! Juz moglabym spokojnie go przeniesc do spacerowki ale jakos tak mu dobrze w tym foteliku tak wiec moze jeszcze poczekam ze spacerowka jak sie bardziej ociepli :)

tak Marzenka mozesz spokojnie podac.
u nas z tym fotelikem to jest tak ze ja widze ze malej powoli zaczyna sie tam robic ciasno, tym bardziej teraz jak jest ubierana jeszcze w kombinezon..ale mysle ze jeszcze z miesiac poczekam

Banany są bardzo pryskane, chyba że taki w słoiczku, ale one nie są zbyt dobre.

Zuzia już od jakiegoś czasu jeździ w spacerówce, ale tylko dlatego, że do gondolki się już nie mieściła. Rozkładam jej prawie na płasko, lekko tylko podwyższam. Ona zwykle śpi na spacerkach.

Znalazłam swoje zdjęcia w ciąży z Zuzią. Na pierwszym jestem w 7 miesiącu, na kolejnych w 8.

Załączniki

• 249.jpg
    249.jpg
    51,2 KB · Wyświetleń: 50
  • ciąża.jpg
    ciąża.jpg
    16,9 KB · Wyświetleń: 93
  • ciaza2.jpg
    ciaza2.jpg
    27,7 KB · Wyświetleń: 98
scarlet pokazny brzunio miałaś :-) ja to miałam malutki jak porównywałam z koleżankami, no ale kazda kobitka jest inna :-) mam andzieje ze przy nastepnym bobo wyskoczy mi wiekszy brzunio niż przy Amelce... ale za to bardzo wczesnie było u mnei widac bo juz w 10 tyg ludzie w u lekarza schodzili mi z ławek :-D

reklama
scarlet to bananek ze słoiiczka, jakoś nie mam przekonania do warzych i owoców o tej porze z marketu, bezpieczniej czuje sie dając słoiczek :-)

bananek nie posmakował, ale to nic mamy jeszcze czas narazie bananek idzie na niższą półke za kilka dni spróbujemy czegoś innego tylko muszę sie dobrze rozejżeć... napisałm do mamy zeby mi przysłała z PL słoiczki z hippa myślicie ze dobry wybór czy lepszy gerber? herbatki pijemy z hippa i jestem zadowolona a słoiczki i soczki nie wiem :eek: a wy co dawałyście?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry