fresh83
Fanka BB :)
witam dziewczynki:-) witaj jastina no nareszcie sie do nas odezwalas:-)
No wiec tak zaczne od tego ze mam ogromna kape i dola bo stalo sie to co nieuniknione!!!! niestety nie przyznali mi zasilku i musze wrocic do pracy aaaaaaaaa chce mi sie ryczec:-
-
-( musze zostawic synka i sobie tego w ogole nie wyobrazam:-
no: no ale co zrobic pieniazki sa potrzebne a z jedej pensji ciezko jest wyzyc przynajmniej u nas w jaworznie:-
-( buuuuuuu chce mi sie ryczec!!!!!! chyba juz to pisalam wczesniej:-)
scarlet aaaa duzy mialas brzusio!!!!
ale no tak gdzies ta duza Zuzia musiala sie zmiescic:-) ja w momencie przyjecia na porodowke milalam 110cm a przed ciaza 68cm tylko ze mnie baaaardzo pozno wypchalo gdzies w 6 moze 7 miesiacu moglam sie cieszyc brzuszkiem
Milan juz gdzies tak od miesiaca w spacerowce jezdzi bo sie bidulek w gondoli nie miescil, ale powiem ze szalu nie ma jak nie spi to sie denerwuje, moze mu nie wygodnie bo ten kombinezon go usztywnia???
jesli chodzi o sloiczki to najczesciej jemy z bobovita ale mysle juz o samodzielnym przygotowywaniu obiadkow i deserkow tylko ze z deserkami bedzie ciezko bo nie wszystkie owoce sa dostepne
No wiec tak zaczne od tego ze mam ogromna kape i dola bo stalo sie to co nieuniknione!!!! niestety nie przyznali mi zasilku i musze wrocic do pracy aaaaaaaaa chce mi sie ryczec:-
scarlet aaaa duzy mialas brzusio!!!!
ale no tak gdzies ta duza Zuzia musiala sie zmiescic:-) ja w momencie przyjecia na porodowke milalam 110cm a przed ciaza 68cm tylko ze mnie baaaardzo pozno wypchalo gdzies w 6 moze 7 miesiacu moglam sie cieszyc brzuszkiemMilan juz gdzies tak od miesiaca w spacerowce jezdzi bo sie bidulek w gondoli nie miescil, ale powiem ze szalu nie ma jak nie spi to sie denerwuje, moze mu nie wygodnie bo ten kombinezon go usztywnia???
jesli chodzi o sloiczki to najczesciej jemy z bobovita ale mysle juz o samodzielnym przygotowywaniu obiadkow i deserkow tylko ze z deserkami bedzie ciezko bo nie wszystkie owoce sa dostepne

a i pełno ludzi robiło sobie zdjęcia tak ich ten śnieg zafascynował ... no ale co tutaj żadko kiedy można spotkać taka ilość śniego ...