reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamusie jako Staraczki po raz drugi :-)

Teraz dobrze :)
według metody Roetzera granicę ustawia się, gdy po szczycie/w dniu szczytu śluzu temp. skoczy o co najmniej 0,05 ponad poziom podstawowy, a trzecia temperatura powinna być nad linią pomocniczą (czyli o 0,2 stopnia wyżej niż linia podstawowa)

wg mnie ta tempka z 19 jest mega zaburzona dlatego to tak wygląda, ale test wyszedł prawie pozytywny, był ból owulacyjny+szyjka mega wysoko

zmykam o dziecko che zebym ksiazeczke czytała :)

reklama
A my mieliśmy dziś jednak się przejechać do szpitala, i może będzie z tego figa z makiem, bo M siedzi w pracy bez butów roboczych na stołówce (płacą mu za siedzenie a on narzeka he he ) wczoraj siedział w domu, a dziś mu kazali przyjść bo może buty już by były. Ale nie ma. Czeka teraz na kuriera, który ma mu przywieźć pieniądze na buty, i ma sobie dzisiaj kupić sam... i też narzeka... ja nie wiem. No ale będzie musiał łazić po mieście i butów szukać zamiast do szpitala jechać. Zobaczę, może go namówię na szpital dzisiaj, choć wątpię...

Hej! Mam 26lat i cudowna prawie jedenasto miesieczna corke. Mieszkam pod Lublinem choc pochodze z pomorskiego. Do tej pory tylko was odwiedzalam i czytalam ale teraz jestem coraz blizej decyzji o nastepnym potomku hehe wiec postanowilam sie przedstawic. Witam

MOU nie bierz tego az tak do siebie, ja sie martwie o Ciebie, bo ja bym zbzikowala od tych pomiarow, macania szyjki, itd wiec patrze pod tym katem na Ciebie:)
no i alebur pisala do mnie o makijazu i fajnym ciuszkow;)

Mamma ksiazeczki jeszcze nie mamy bo jesli nie znajdziemy opieki nad nia na 9 dni to zawozimy ja do tego wlasciciela i wtedy odbierzemy ksiazeczke. Jesli ktos sie zrefkeltuje, ze ja wezmie do siebie to zadzwonie do niego i jakos sie umowimy o ta ksiazeczke. Mam nadzieje, ze nie bedzie problemow.

Alebur - to oni go trzymają na stołówce. Od 5 rano czyta książkę, i najchętniej już by stamtąd wyszedł. A jak mu dadzą kasę to dziś musi kupić buty.

Diablico - witaj. Napisz jeszcze jak długo staraliście się o pierwszego dzidziolka ? :)

Ollena - ale ja nie wariuję. Może tak to wyglądać po moich niektórych wypowiedziach... ale tak nie jest.
Ale za to pamiętam jak też sobie sprawdzałaś szyjkę po owu i jak jakiś guzek wyczułaś i też bzikowałaś hi hi :-D
Nie jestem jedyna - wszystkie tu bzikujemy od czasu do czasu i tego u siebie nie widzimy... niestety... :rofl2:
a u Ciebie to był wtedy objaw piskacka czy jakiegoś tam innego... he he

A o makijażu to nawet nie doczytałam i nie wiem o co biega...???? :eek::eek::eek:

jak nie wiesz o co biega jak dopiero cytowalas wypowiedz alebur zebym sie ladnie ubrala, pomalowala i od razu lepiej sie poczuje?
objaw piskacka? co to?
poza tym tak, sprawdzalam wtedy szyjke bo sie nakrecilam i za duzo naczytalam i wszedzie szukalam co oznacza taka twarda i spuchnieta szyjka. ale co miesiac bym tego nie sprawdzala bo bym zbzikowala na cacy.

reklama
Hej! Mam 26lat i cudowna prawie jedenasto miesieczna corke. Mieszkam pod Lublinem choc pochodze z pomorskiego. Do tej pory tylko was odwiedzalam i czytalam ale teraz jestem coraz blizej decyzji o nastepnym potomku hehe wiec postanowilam sie przedstawic. Witam

witaj:) życzę dwóch kreseczek:)

Ollena - ale ja nie wariuję. Może tak to wyglądać po moich niektórych wypowiedziach... ale tak nie jest.
Ale za to pamiętam jak też sobie sprawdzałaś szyjkę po owu i jak jakiś guzek wyczułaś i też bzikowałaś hi hi :-D
Nie jestem jedyna - wszystkie tu bzikujemy od czasu do czasu i tego u siebie nie widzimy... niestety... :rofl2:
a u Ciebie to był wtedy objaw piskacka czy jakiegoś tam innego... he he

A o makijażu to nawet nie doczytałam i nie wiem o co biega...???? :eek::eek::eek:

też mam akie wrażenie, ale widze, ze testow ciążowych juz tak nie robisz jak wtedy cąły cykl :D widzę poprawę :-D

jak nie wiesz o co biega jak dopiero cytowalas wypowiedz alebur zebym sie ladnie ubrala, pomalowala i od razu lepiej sie poczuje?
objaw piskacka? co to?
poza tym tak, sprawdzalam wtedy szyjke bo sie nakrecilam i za duzo naczytalam i wszedzie szukalam co oznacza taka twarda i spuchnieta szyjka. ale co miesiac bym tego nie sprawdzala bo bym zbzikowala na cacy.

oj mozna się nakręcić można:p

Do góry