reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamusie jako Staraczki po raz drugi :-)

Czesc dziewczyny,
ja juz nie moge, mdlosci i rzyganie na przemian :-( ...ale mam to chcialam, postaram sie wiec na to nie narzekac.

Rysica a gdzie jest dokladnie opisana historia Twojej ciazy i tego jak odkrylas vasa praevia? Bo czytam i czytam ten watek i nie umiem znalezc. Pisalam Ci ujuz chyba, ze jak zaszlam w ciaze z Aleksem to byl pierwszy watek jaki czytalam na BB :D

Ana - a no wywialo mnie, poszlam na US do Katowic na studia, ale wybralam zly kierunek, moj wtedy jeszcze chlopak pojechal za granice zarobic na nasz slub ;-) wiec pojechalam za nim na pol roku, zeby potem wrocic i zaczac inne studia. No i wlasnie wracamy hihihihi ;-) Po slubie, z jednym dzieckiem i drugim w brzuszku :-) niezly wynik jak na 24-latke hehe :p

reklama
he he - no to musiałam zły cytat wcisnąć hi hi :-D:-D:-D dlatego nie zrozumiałam Alebur :-D
a ten objaw to właśnie taki "guzek" - jest 100% objawem implantacji...

co do sprawdzania i mierzenia to nie ja jedna tutaj się w to bawię, i przez te dziewczyny które mierzyły i sprawdzały szyjkę zostałam namówiona do robienia wykresów. NA początku podchodziłam do tego sceptycznie ale spodobało mi się to, wciungnęło mnie :-D

... o włąśnie - Pajkaa też się chyba wciągnęłaś w wykresy co ??? :-D

Ostatnia edycja:
MOU - ja tam sę przzyzwyczaiłam do tych Twoich pomiarów, grzebania etc;-).
Aldo - jeszcze trochę wytrzymaj, minie tak jak u mnie. Mnie teraz w zasadzie został ból piersi i duszności - te ostatnie strasznie mnie denerwują.
Diablica - witaj:-).

A ja nie wytrzymałam, walczyłam jak lew...i przegrałam i poszłam do sklepu po pączka:zawstydzona/y:.
Od rana czytam o testach PAPP-a i chyba już am sobie spokój, bo zeświruję.
Aha - jutro idę do fryzjera, bo wyglądam już jak stara zarośnięta Indianka.

Pajkaa - ja co cykl "tego" szukałam. ale nigdy nie znalazłam niestety :no:
Poza tym, bardzo mi się podoba Twój wykres... ja tam dalej zaciskam TYM RAZEM WSZYSTKIE PALUCHY :-p dość taki podobny do tego zaciążonego Twojego. reszta była powalona na maxa, ale ten jest ładny... sama przyznaj :rofl2:

Sweety - biedny pączek.. pewnie długo nie pożył :-D

... dobra - M dostał buty - w końcu przyszły :) Jdziemy do szpitala - machina badań i lekarzy rusza... w piątek wizyta u GP.

A ja nie wytrzymałam, walczyłam jak lew...i przegrałam i poszłam do sklepu po pączka:zawstydzona/y:.
Od rana czytam o testach PAPP-a i chyba już am sobie spokój, bo zeświruję.
Aha - jutro idę do fryzjera, bo wyglądam już jak stara zarośnięta Indianka.

przepraszam uśmialam sie :-D
dla mnie w ciaży slodkie moglo nie istnieć, ale frytki oj tak :-p wlasnie porcja sie smaży :p

reklama
Pajkaa - ja co cykl "tego" szukałam. ale nigdy nie znalazłam niestety :no:
Poza tym, bardzo mi się podoba Twój wykres... ja tam dalej zaciskam TYM RAZEM WSZYSTKIE PALUCHY :-p dość taki podobny do tego zaciążonego Twojego. reszta była powalona na maxa, ale ten jest ładny... sama przyznaj :rofl2:

piękny a zobaczysz jaki spadek tepki będzie jutro albo pojutrze :-D:-Djeszcze piękniejszy:-D

Do góry