reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamusie jako Staraczki po raz drugi :-)

Pajkaa,skoro muwisz,ze skok moze byc pozniej, to Ci zaufam:))

U nas z zebami juz jest spokoj,niedawno w sumie piatki sie w calosci przebily. I u nas szly rownomiernie,gora i dol. W maire spokojnie sie obylo,tylko z siekaczami oczywiscie najwieksze cyrki byly.Ale juz po wszystkim

reklama
Nie mam wielkiego doświadczenia z zębami, ale u nas na razie idą równo - najpierw dwie dolne jedynki, a teraz idą górne jedynki. Wczoraj pękło lewe dziąsło i dziś ząb już ciut na wierzchu, a prawy jest już tuż tuż :)

Siwa No Maks nie śpi i już tak ma. Do 5 miesiąca nie było tragedii. Co prawda nigdy nie zasnął po zjedzeniu zawsze zajmowało mu to ok godziny ale potem 3 spał. W 5 miesiącu przestał jeść w nocy i zaczął spać jakoś ciut lepiej. Ale od 8 miesiąca do półtora roku dramat. Pobudki co godzinę, straszny płacz i obowiązkowa przerwa budził się o 2 i zasypiał ponownie o 4. Kręcił się, wiercił, stękał, wstawał, siadał - masakra. Teraz jest lepiej ale i tak wstaje 3, 4 razy na noc. tylko zasypia po 5 minutach więc luzik ale dalej siada i wstaje przez sen, gada. Dziś gadał w nocy o lizaku:-D On strasznie odreagowowuje dzień. A że w dzień jest straaaaaaaasznie żywy i nie posiedzi nawet minuty tylko ciągle biega to ma na co reagować. Przekichane podobno mój tata taki był. Najgorszy z czwórki rodzeństwa. Pociesza mnie to że pozostała trójka była spoko i liczę, że u mnie też tak będzie:)

karolina to u nas podobnie
Arturek po urodzeniu spał ładnie - potrafił przespać po 4 godziny, potem po pół roku przestał budzić się na karmienie w nocy, a teraz jakieś jęki po nocach, wprawdzie nie wstaje, ale marudzi... i dziś mi też kazał jechać do bankomatu po pieniądze na lizaka bo mu zabrali wszystkie lizaki [chyba mu się śniło]

no i doła jakiegoś podłapałam strasznego. Jakoś czuję, że się znów nie udało. Niby owulację miałam w poniedziałek a w piątek mam dostać @ i już czuję się jak bym miała tą @ dostać tzn. cycki mnie bolą:no: i jakieś to strasznie dziwne ta owulka tak późno

Pajkaa ty do mnie szyfrem:-D już Ci opisuję moją sytuację
29.10 pierwszy dc od 9.11 12dc robię testy owu. Pozytywny dopiero 20.11 czyli 23dc czyli owulka 24dc a cykle mam 28 dniowe:szok:

reklama
kakakarolina głowa do góry a nóż sie udalo;))

kurde dziewczyny ja nie wiem co sie dzieje mam jakies chore zachcianki wczoraj jadłam haha kanapke z nutella i kepuczem a do tego smażona parowka z cebulka i śledzik wczoraj jak sie rozbierałam pod prysznic cycki tak mnie zaczeły bolec jak sie schylilam ze ledwoo wystałam pod tym prysznicem od rana dzisiaj czuje sie taka napuchnieta chodze bez stanika bo tak bola ze nie jestem w stanie ich załozyc i takie twarde sie zrobily;// nie czuje sie na @ wgl ale z drugiej strony nie wiem comi dolega bo za wczesnie na objawy ciążowe...

Do góry