reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamusie jako Staraczki po raz drugi :-)

kakakarolina a to czemu młody całych nocy jeszcze nie przesypia? moj kacper odkad skonczyl 3msc przesypia cała nocke no zadarzy mu sie obudzic ale to tylko jak mu sie cos zlego przysni...

dziewczyny dalej sie tak tragicznie czuje;///

reklama
Siwa, Ty to masz faktycznie złote dziecko ;) Podobno pierwsze jest na zachętę ;)
Ja na Frula nie narzekam (nie wiem co to kolki, ciemieniuchy, pleśniawki i inne niemowlęce przyjemności), ale przesypia noce dopiero od kiedy skończył 11 mies. Czyli stosunkowo niedawno ;) Do końca 9 mies. był na piersi, potem przeszliśmy na mm, a śpi przez całą noc od kiedy daję mu na kolację kanapkę z szynką + mleko, teraz już krowie. Był chłopak po prostu konkretów spragniony ;)

A poza tym - zazdroszczę złego samopoczucia ;) Bo to może być poważny objaw :)

U mnie powoli dopiero kończy się @...

Witam wieczorkiem:-)
zaraz wsiadam w auto i sru do pracy, ale jeszcze musiałam zerknąć co tam napłodziłyście:-p
Siwa rzeczywiście masz złote dziecko;-) ja na moje też nie mogę narzekać bo grzeczny jest od początku, ładnie sypia tylko często nam choruje:eek: jesteśmy pod opieką pulmonologa i alergologa i niby choroby płucne opanowane to teraz zaczynają się problemy z gardłem - jak nie urok to s....:sorry: współczuję złego samopoczucia - oby dobrze wróżyło;-)
Ewa oj to jak teraz masz Urwiska to następne będzie grzeczniejsze:-D ja boję się pomyśleć jakie będzie następne Bobo skoro to jest tak spokojne:-p
a co do ząbkowania to szczerze nie wiele z tego etapu pamiętam jedyne co sobie przypominam to, jeśli zauważyłam że Antoś był marudny, łapki w buźce, nabrzmiałe dziąsła to na noc profilaktycznie dawałam miarkę Nurofenu i chociaż nockę spokojnie przespał:tak: Dziewczyny ja dzisiaj w połowie cyklu czuję się jak przed @ jakaś nowość, bo wcześniej nie zaobserwowałam takich atrakcji:eek: testy owu nadal negatywne, ale w sumie jeszcze czas - na szczęście M jeszcze nie padł, więc zawsze jest szansa, że na Mikołajki będzie prezent:-D miłego wieczoru;-)

U nas też każdy ząb objawiał się 2 m-ce przed wyjściem. Pomagał tylko dentinox w ilościach hurtowych. A zęby też szły w dziwnej kolejności najpierw 2 potem 1, 4 i dopiero 3.

Kurcze cały dzień był miły i spokojny a na wieczór jakaś złość mnie ogarnia bez wyraźnego powodu. No szlak mnie trafił poprostu. ehhhh a miał być nastrój na mizianie a jest na mord

ewa86 no ja tez nie wiem co to pleśniawka albo kolka jezu nie moge narzekac na tego mojego syncia ;) bo byl grzecznousi do 1.5 roczku teraz szaleje nie sypia juz w dzien i niewiele pozwala w domu zrobic ;)

KATE23 u nas zabki sie wyrzynały bezboleśnie ;) na szczeście (nie czuje ze rumuje hahaha)

Ostatnia edycja:
hej

u nas lepiej, nocka już bez gorączki

iza to że dwójki wyszły przed 1 to nie wiem jak często się zdarza, ale to że trójki wyszły po 4 to norma - zazwyczaj jest tak 1,2,4,3,5...

Hej!
Kurcze mi rece opadaja!! Ja juz myslalam,ze dzis temp skoczy jak nie wiem co, bo wczoraj taki bol brzucha mialam,sluzu duuuuzo i mega rozciagliwy,a temp dzis znow niska:((( Kurcze no,szykuje sie albo mega dlugi cykl,albo bez owulacji...ech....szyjka dalej tylko troche otwarta....

Ale i tak skorzystalismy z mezem:))

reklama
witam sie

Fioletowa my tez wczoraj na luzaku :-D

Ana wiesz, ze skok moze wystąpić 2-3 dni po owu... wiec korzystajcie :tak:

dziewczyny mu chodziło o to, z tymi zębami, ze Sebek ma już prawie całą górę... a na dole ma tylko jedynki...czy u Waszych maluchów tez tak było czy szło równomiernie raz góra raz dół...

Do góry